Każdy z nas ma jakis film, na którym idze "boki zrywać' ja np. usmiałam się do łez oglądając Eurotrip lub Kocurka. Obywa filmy nie mają skompliwowanej akcji, ale posiadaja mase zabawnych scen i gagów. Polecam każdemu kto nie widział, a ma ochotę troszkę się posmiać. :)))
Czy nikt juz nie ogląda dobrych i zabawnych filmów. Ludzie nalezy sie rozweselać przy dobrych i zabawnych filmach. :)))
Polecam to każdemu.
widać nikt na takie głupie tematy rozmawiać nie chce, a ty, jak nie masz żadnych komentarzy, to sztucznie- wysyłając odpowiedzi sama sobie, tego martwego forum nie podtrzymuj
Temat wcale nie jest głupi!!!! Chociaż komedie są coraz głupsze:((( Ja zawsze i nieustannie zrywam boki przy Monty Pythonie, kocham ich i mogę oglądać w nieskończoność i jeszcze i jeszcze......
pozdrowionka;)
joko.
Zgadzam się z Tobą, że obecnie coraz mniej jest komedii na dobrym poziomie :( i to mnie smuci. Dlatego też, znowu zgadzam sie z Tobą :)) i twierdzę, że przy Monty Pythonie mozna boki zrywać na całego. Jak mam tylko okazje zawsze ich oglądam :)))
Pozdrawiam serdecznie.
Martwe czy nie jakoś ktoś tu cos napisał. NIe zależy mi na wielkiej ilośc odpowiedzi. A i jeszcze jedno to nie była "odpowiedź".
Żeby nie było, że nikt na filmwebie nie ogląda filmów komediowych to dodam coś od siebie :D
Chyba jednym z najzabawniejszych dla mnie filmów była "Epoka lodowcowa"....teksty leniwca typu: "Maniuś ty żyjesz" to poprostu wypas ....dużo by było takich filmów wymieniać, więc poprzestane na tym jednym...
Ja lubię filmy Kevina Smitha (no może akurat "Jay i Cichy Bob..." nie należał do najlepszych komedii tego reżysera) natomiast jeśli miałbym wymienić jakąś komedię z "American Pie podobnych" to byłby to "Road Trip" :]
Hej nie chodzi tu tylko o komediu pokroju "American Pie" ale o każdy film, który jest smieszny i można przy min sie posmiac i wyluzować.
"posmiac i wyluzować" mozna sie przy kazdym filmie z Pauly Shorem :D (Son In Law, In the Army Now, Encino Man :D :D :D )
Zgadzam się Pauly Shore to świetny aktor, który grając w filmie gwarantuje dobra zabawę :)) Widziałam z nim kilka filmów i na każdym można był sie nieźle posmiać :))
Pozdrawiam.
ja np. miałam zwałe z wielu filmów jak: "shrek" "gulczas a jak myslisz" "swiat wedłóg kiepskich" "killer" "killerów 2-óch" itp. no reszty nie pamietam bo co po chwilke bym musiała zapisywac tytuły zeby nie zappomniec no ale z tych filmów miałam naprawde zwałe :):):)hehe
Ja tam lubię się śmiać z Jack'a Black'a-("School of Rock","Twarda laska") naprawdę prześmieszny gość. Głupie komedie też lubie,czyli "american pie","Road trip","Dude,where;s my car". Oczywiście rozbawia mnie shrek,"Jay i cichy Bob..." też,też."Naga broń..",ale pamiętam z jeszcze niedawnych czasów..."Hot Shots"-to był film. A zdzieciństwa to "Flip i Flap","Abbot i Costello" i takie tam.
w tym gatunku najbardziej cenię sobie polskie komedie, "chłopaki nie płaczą" "dzień świra" !!
Smith mnie bawi nieustannie - "Sprzedawcy", "Mallrats", "W pogoni za Amy"... Lubię się pośmiać na Brooksie - "Płonące Siodła", "Producenci"... Polskie stare komedie, że jedynie 2 moje ulubione wspomnę "Miś" i niedoceniona "Hydrozagadka", z klasyki bawi mnie Chaplin w "Dyktatorze", a najbardziej lubię humor Monty Pythona, w szczególności w "Żywocie Briana" i świat Homera Simpsona - najśmiejszą postacią popkultury!
Aha, oczywiście "Big Lebowski" - to śmieszy na tylu poziomach
Euro trip,how night,głupi i głupszy 2....dużo jkest dobrych komedi przy których mozna sie niezle usmaoać....
naga bron, strzelajac smiechem, not another teen movie, mafia! filmy glupiutkie ale jajca na nich sa niezle:))
super śmiesz na komedia to Eurotrip poprostu boskie jest . Może troche głupowata jest ta komedia ale rozśmieszado łez. Lubie ją ogladać choć już to widziałam kilka razy !!!!! Pa Pa
z tych nowszych filmow najbardziej rozbawil mnie "Tais Toi" (Przyjaciel Gangstera), brzuch mi rozsadzalo ze smiechu na tym filmie...
z tych starszych bardzo dobre byly komedie Davida Zuckera (naga bron, scisle tajne, czy leci z nami pilot itd)...i jeszcze nie moglobym nie wspomniec o dobrej komedii z Stevenem Martinem pt "Sierżant Bilko"