Każdy z nas ma jakis film, na którym idze "boki zrywać' ja np. usmiałam się do łez oglądając Eurotrip lub Kocurka. Obywa filmy nie mają skompliwowanej akcji, ale posiadaja mase zabawnych scen i gagów. Polecam każdemu kto nie widział, a ma ochotę troszkę się posmiać. :)))

FoxLady

Czy nikt juz nie ogląda dobrych i zabawnych filmów. Ludzie nalezy sie rozweselać przy dobrych i zabawnych filmach. :)))
Polecam to każdemu.

użytkownik usunięty
FoxLady

widać nikt na takie głupie tematy rozmawiać nie chce, a ty, jak nie masz żadnych komentarzy, to sztucznie- wysyłając odpowiedzi sama sobie, tego martwego forum nie podtrzymuj

użytkownik usunięty

Temat wcale nie jest głupi!!!! Chociaż komedie są coraz głupsze:((( Ja zawsze i nieustannie zrywam boki przy Monty Pythonie, kocham ich i mogę oglądać w nieskończoność i jeszcze i jeszcze......
pozdrowionka;)
joko.

Zgadzam się z Tobą, że obecnie coraz mniej jest komedii na dobrym poziomie :( i to mnie smuci. Dlatego też, znowu zgadzam sie z Tobą :)) i twierdzę, że przy Monty Pythonie mozna boki zrywać na całego. Jak mam tylko okazje zawsze ich oglądam :)))
Pozdrawiam serdecznie.

Martwe czy nie jakoś ktoś tu cos napisał. NIe zależy mi na wielkiej ilośc odpowiedzi. A i jeszcze jedno to nie była "odpowiedź".

FoxLady

Żeby nie było, że nikt na filmwebie nie ogląda filmów komediowych to dodam coś od siebie :D
Chyba jednym z najzabawniejszych dla mnie filmów była "Epoka lodowcowa"....teksty leniwca typu: "Maniuś ty żyjesz" to poprostu wypas ....dużo by było takich filmów wymieniać, więc poprzestane na tym jednym...

Diabla

Ja lubię filmy Kevina Smitha (no może akurat "Jay i Cichy Bob..." nie należał do najlepszych komedii tego reżysera) natomiast jeśli miałbym wymienić jakąś komedię z "American Pie podobnych" to byłby to "Road Trip" :]

Kwasny

Hej nie chodzi tu tylko o komediu pokroju "American Pie" ale o każdy film, który jest smieszny i można przy min sie posmiac i wyluzować.

FoxLady

Dlatego także wymieniłem Kevina Smitha (m.in. "Sprzedawcy", "W pogoni za Amy"). Polecam!

Kwasny

"posmiac i wyluzować" mozna sie przy kazdym filmie z Pauly Shorem :D (Son In Law, In the Army Now, Encino Man :D :D :D )

sastav

Zgadzam się Pauly Shore to świetny aktor, który grając w filmie gwarantuje dobra zabawę :)) Widziałam z nim kilka filmów i na każdym można był sie nieźle posmiać :))
Pozdrawiam.

FoxLady

Ostatnio uśmiałam się dość dużo oglądając "The Hot Chick", który też nie miał skomplikowanej akcji.

Ines24

ja np. miałam zwałe z wielu filmów jak: "shrek" "gulczas a jak myslisz" "swiat wedłóg kiepskich" "killer" "killerów 2-óch" itp. no reszty nie pamietam bo co po chwilke bym musiała zapisywac tytuły zeby nie zappomniec no ale z tych filmów miałam naprawde zwałe :):):)hehe

Doris_3

Ja tam lubię się śmiać z Jack'a Black'a-("School of Rock","Twarda laska") naprawdę prześmieszny gość. Głupie komedie też lubie,czyli "american pie","Road trip","Dude,where;s my car". Oczywiście rozbawia mnie shrek,"Jay i cichy Bob..." też,też."Naga broń..",ale pamiętam z jeszcze niedawnych czasów..."Hot Shots"-to był film. A zdzieciństwa to "Flip i Flap","Abbot i Costello" i takie tam.

użytkownik usunięty
FoxLady

w tym gatunku najbardziej cenię sobie polskie komedie, "chłopaki nie płaczą" "dzień świra" !!

Smith mnie bawi nieustannie - "Sprzedawcy", "Mallrats", "W pogoni za Amy"... Lubię się pośmiać na Brooksie - "Płonące Siodła", "Producenci"... Polskie stare komedie, że jedynie 2 moje ulubione wspomnę "Miś" i niedoceniona "Hydrozagadka", z klasyki bawi mnie Chaplin w "Dyktatorze", a najbardziej lubię humor Monty Pythona, w szczególności w "Żywocie Briana" i świat Homera Simpsona - najśmiejszą postacią popkultury!

Aha, oczywiście "Big Lebowski" - to śmieszy na tylu poziomach

FoxLady

Euro trip,how night,głupi i głupszy 2....dużo jkest dobrych komedi przy których mozna sie niezle usmaoać....

FoxLady

Ja uwielbiam Monty Pythona

FoxLady

naga bron, strzelajac smiechem, not another teen movie, mafia! filmy glupiutkie ale jajca na nich sa niezle:))

FoxLady

super śmiesz na komedia to Eurotrip poprostu boskie jest . Może troche głupowata jest ta komedia ale rozśmieszado łez. Lubie ją ogladać choć już to widziałam kilka razy !!!!! Pa Pa

shellby

z tych nowszych filmow najbardziej rozbawil mnie "Tais Toi" (Przyjaciel Gangstera), brzuch mi rozsadzalo ze smiechu na tym filmie...
z tych starszych bardzo dobre byly komedie Davida Zuckera (naga bron, scisle tajne, czy leci z nami pilot itd)...i jeszcze nie moglobym nie wspomniec o dobrej komedii z Stevenem Martinem pt "Sierżant Bilko"

FoxLady

najlepszy jest bez dwóch zdań żywot briana po prostu powala