Mi w tej chwili nie przychodzi żaden film , którego bym bardzo źle wspominał!
Staram się oglądać tylko ciekawe, znane i o ciekawej fabule!

project2

hmm czy ja wiem
nie było chyba żadnego AZ TAK złęgo filmu

project2

Kazdy film jest dpobry na swoj sposob.. ja zle wspowimam.. tylko te filmy które zostaly nakrecone pod nie uwagę.. np. Spiderman..2 ma az 60bledow.. co to za film.. ktory czlowiek oglada i widzi.. eku\ipe filmowa w waznej scenie.... Jest wiele takich filmow... i te filmy mi sie niepodobaja... to sa najgorsze filmy... coprawda posmiac sie mozna z calej ekipy filmowej wraz z rezyserem ze niewzieli tego pod uwage... i niezauwazyli takich mega bledow jakie sa w SPierManie.. :P

project2

Rycerz
Na Srebrnym Globie (jedyny film, którego nie byłam w stanie obejrzeć w całości, mimo wielokrotnych, usilnych prób)
Facet z odzysku

project2

Rycerz
Na Srebrnym Globie (jedyny film, którego nie byłam w stanie obejrzeć w całości, mimo wielokrotnych, usilnych prób)
Facet z odzysku

użytkownik usunięty
project2

titanic nudny glupi i beznadziejny

potwierdzam

project2

z góry przepraszam wszystkich miłośników fantastyki i Tolkiena-zasnęłam na Władcy Pierścieni....... SORRYYYYYY

joko

ja też zasnąłem na LOTR. Najgorszy (wg mnie) to on nie jest, ale za to najnudniejszy.

project2

taki polski..."blog.pl" (ale nie dam głowy czy poprawny tytuł ;)). generalnie to wolę pisać o filmach najlepszych, jakie widziałam, bo takie wskazywanie może byc dla kogos krzywdzace...

project2

Pewnie większość z urzytkowników się oburzy, ale najgorszym filmem jaki ostatnio widziałam jest straszny Film 3" (nie widziałam ani 1, ani 2). Wszystkie tego rodzaju filmy jak np kiedyś "Szklanką po Łapkach" są dla mnie po prostu fatalne ich głupota nie śmieszy mnie zupełnie...

project2

nie ma złych filmów - tylko za mało wina... ;)
pozdrawiam

klucznica

Najgorszy film jaki widziałem to nowe "Aniołki Charliego 1 i 2". DNO!!!