DANCOSMO

Oglądając Evil Dead 2 się bałeś ; ) ?? Film jest oczywiście świetny, ale jak dla mnie to czarna komedia.
Nie wiem czy jakiś horror jest w stanie mnie jeszcze przestraszyć. Może za dużo już ich obejrzałem. A nowych pomysłów w dzisiejszych horrorach brak. Tylko powielanie starych schematów.
A najbardziej bałem się chyba oglądając jeden z pierwszych moich horrorów, czyli "To". Pamiętam, że szerokim łukiem omijałem wtedy wszystkie studzienki ściekowe ; )

Cypisek

Halloween i Piatek 13 :) Tam sie faktycznie troche balem ... ale to bylo dawno :P.

Cypisek

Halloween i Piatek 13 :) Tam sie faktycznie troche balem ... ale to bylo dawno :P.

DANCOSMO

Jak dla mnie najlepszym horrorem i najstraszniejszym był horror "W paszczy szaleństwa". Tylko jedno słowo: ŚWIETNY!

DANCOSMO

Przypomniało mi się, że teledysk Michela Jacksona (nie wiem czy dobrze napisałem nie ważne) thiller zrobił na mnie takie wrażenie, że jak szłem do domu, a na klatce nie było światła (kradli żarówki) to z trzydzieści minut stałem pod klatką czekając aż ktoś wejdzie, jak nikt nie wchodził to wtedy potrafiłem uzyskać niezłe prędkości wchodząc na góre , a na zakrętach to nie biegłem po podłodze tylko po ścianach.
ps Dalej się go boje

DANCOSMO

Przypomniało mi się, że teledysk Michela Jacksona (nie wiem czy dobrze napisałem nie ważne) thiller zrobił na mnie takie wrażenie, że jak szłem do domu, a na klatce nie było światła (kradli żarówki) to z trzydzieści minut stałem pod klatką czekając aż ktoś wejdzie, jak nikt nie wchodził to wtedy potrafiłem uzyskać niezłe prędkości wchodząc na góre , a na zakrętach to nie biegłem po podłodze tylko po ścianach.
ps Dalej się go boje

DANCOSMO

a ja widziałam w życiu tylko jeden film który moge uznać za horror: Obcy 8 pasażer Nostromo. Moze w dniach dzisiejszych juz tak nie straszy, ale 10 lat temu to trochę inaczej wygladało :)

DANCOSMO

a ja widziałam w życiu tylko jeden film który moge uznać za horror: Obcy 8 pasażer Nostromo. Moze w dniach dzisiejszych juz tak nie straszy, ale 10 lat temu to trochę inaczej wygladało :)

DANCOSMO

DANCOSMO

DANCOSMO

a ja widziałam w życiu tylko jeden film który moge uznać za horror: Obcy 8 pasażer Nostromo. Moze w dniach dzisiejszych juz tak nie straszy, ale 10 lat temu bałam się zejść do piwnicy :)

czomsia

Mnie najbardziej przerażają horrory o zombich.Po zobaczeniu Resident evil przez tydzień nie mogłam normalnie spać...ale wiadomo każdy ma inny gust i każdy boi się czegoś innego...ja tam boję się mojej mamy... :-)

czomsia

Mnie najbardziej przerażają horrory o zombich.Po zobaczeniu Resident evil przez tydzień nie mogłam normalnie spać...ale wiadomo każdy ma inny gust i każdy boi się czegoś innego...ja tam boję się mojej mamy... :-)
P.S
Obcy też potrafi zajść za skórę

czomsia

P.S

czomsia

P.S

Charity

Wybaczcie te powtórki...musiałam za dużo razy nacisnąć wyślij.
Jeszcze raz przepraszam

DANCOSMO

The Ring i pierwsza część Koszmaru z ulicy wiązów.

Mia_Wallace_4

z tymi horrorami to jest tak że w brak takiego na którym wstrzymuję cię oddech od początku do końca a z drugiej strony jak się ogląda w odpowiednim klimacie ( koło24.00 ze zgaszonym swiatłem i kinem domowym lub w kinie) to nawet najgorsze badziewie może przestraszyć :) mnie osobiście podoba się "Ring" wersja amerykańska, "Blair witch"(obie) i kilka fajnych scen w innych ale cięzko tu wymieniać hmmm.... w "furia Carie 2" jest taka niepowtarzalna scena na której krzyczałam przez 3 minuty z kumpelami i nie umiałyśmy przestać bo sie tak przestraszyłyśmy:) wybitna scena:)

DANCOSMO

ostatnio byłem w kinie na "świt żywych trupów", typowy horror o zombiakach ale dla mnie był straszny z tego względu iż koleżanka siedząca obok mnie wbijała mi pazury za każdym razem jak zombiak kogoś ugryzł. Horrory nie robią już na mnie wrażenia ale po tym wyszedłem z kina cały spięty, to dopiero są wrażenia :)

DANCOSMO

ostatnio byłem w kinie na "świt żywych trupów", typowy horror o zombiakach ale dla mnie był straszny z tego względu iż koleżanka siedząca obok mnie wbijała mi pazury za każdym razem jak zombiak kogoś ugryzł. Horrory nie robią już na mnie wrażenia ale po tym wyszedłem z kina cały spięty, to dopiero są wrażenia :)

Mizzrym

Witam!Ja najbardziej się bałem na filmie Gulczas a jak myślisz.Za każdym razem kiedy pojawiała sie Monika Sewioło włosy mi stawały dęba a jak sie odzywała to chowałem się pod fotel,jest prawie tak przerarzająca jak Obcy.A co do Obcego to faktycznie najlepszy horror!Można by dorzucić jeszcze W Paszczy Szaleństwa bo podobała mi sie muzyka i Egzorcyste który pomimo parudziesięciu lat ciągle przeraża, plus świetna muzyka!Dziwie się że nikt go jeszcze nie wymienił...