Obydwie części Tomb Ridera! No bo jak mzna wydac tyle kasy na taki kicz. Filmy sa tak denne ze nawet Angelina grajaca Lare wyszla malo naturalnie.
Święta racja 'Pastorze'! "Tomb Rider" to nuda do kwadratu! Tak kosztowny i głośny film, ale nie warty marnowania czasu! Mi nie podobała też się pierwsza część "Matrixa"- spodziewałem się cudów, ale się przeliczyłem...
oczywiście matrix 2 i matrix 3 - fatalna pomyłka, fabuła jest przewidywalna i tak żałosna że aż śmieszna
jak dla mnie zdecydowanie : WULKAN ( a przede wszystkim scena gdy facet ratujący rannego/ranną - nie pamietam dokładnie - decyduje sie na zeskoczenie z wagonu metra do lawy a następnie, paląc sie i tracac dolne kończyny rzuca ratowanego na "czyste" pole). Bez kitu, tak głupiej sceny nie ma chyba w żadnym filmie :P
A Straszny Film 3 to co? :) Wytrzymalam az pol godziny tego. Podobnie z Gothika, ktora sie jednak podoba wielu ludziom. I jakos Wyscig Szczurow bardzo nie przypadl mi do gustu. No z wyjatkiem sceny z muzeum Barbie :P
zgadzam się z przedmówcami :) (no może oprócz pasji), ale przydałoby się jeszcze dodać "wystrzałowe dziewczyny"