Jaki był największy niewypał wśród filmów, które oglądaliście?

Totti

Obydwie części Tomb Ridera! No bo jak mzna wydac tyle kasy na taki kicz. Filmy sa tak denne ze nawet Angelina grajaca Lare wyszla malo naturalnie.

Totti

Święta racja 'Pastorze'! "Tomb Rider" to nuda do kwadratu! Tak kosztowny i głośny film, ale nie warty marnowania czasu! Mi nie podobała też się pierwsza część "Matrixa"- spodziewałem się cudów, ale się przeliczyłem...

Totti

Daleko nie trzeba szukać - Wiedźmin

Totti

oczywiście matrix 2 i matrix 3 - fatalna pomyłka, fabuła jest przewidywalna i tak żałosna że aż śmieszna

Totti

jak dla mnie zdecydowanie : WULKAN ( a przede wszystkim scena gdy facet ratujący rannego/ranną - nie pamietam dokładnie - decyduje sie na zeskoczenie z wagonu metra do lawy a następnie, paląc sie i tracac dolne kończyny rzuca ratowanego na "czyste" pole). Bez kitu, tak głupiej sceny nie ma chyba w żadnym filmie :P

Totti

A Straszny Film 3 to co? :) Wytrzymalam az pol godziny tego. Podobnie z Gothika, ktora sie jednak podoba wielu ludziom. I jakos Wyscig Szczurow bardzo nie przypadl mi do gustu. No z wyjatkiem sceny z muzeum Barbie :P

Totti

Matrixy faktycznie byly o kant pupy, ale to i tak nic w porownaniu do Pasji. To dopiero gniot.

Beerrorist

zgadzam się z przedmówcami :) (no może oprócz pasji), ale przydałoby się jeszcze dodać "wystrzałowe dziewczyny"

Totti

Ej, "Wystrzalowe dziewczyny" nie byly takie zle. W koncu taki jakby western o kobietach kowbojkach ;) Ja lubie takie przeblyski rownouprawnienia :)