Poszukuję filmu z Nastassją. Mój facet, widząc moje zdjęcie z liceum, uznał że jestem do niej łudząco podobna. Wątpię, ale jestem ciekawa:) Nie jestem podobna w ogóle, ale akurat w tym filmie i w wieku 18 lat. Gra tam chyba nauczycielkę. Jeździ w każdym razie na rowerze. Niezręcznie było mi go wypytywać. "Zakochał się" w niej wtedy jako nastolatek (jest ode mnie duuużo starszy):). Chciałabym go zaskoczyć w Walentynki stylizacją z tego filmu:) Ktoś pomoże?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Barbarra_Ra

Nie zostaje nic innego jak poprosić żebyś pokazała nam swoje zdjęcie i sami ocenimy :)))

czaku20

Ha Ha:) Lubię ironię, więc pominę małą złośliwość:) Nie jestem do niej podobna. Tak mu się skojarzyło jedno zdjęcie. Dlatego jestem ciekawa tego filmu:)

Barbarra_Ra

Żadna złośliwość tylko ciekawość :D Żeby nie być wulgarnym powiem tak - Kiński w młodości była zdrowa :))

Z racji tego, że nie jestem ekspertem od jej ról i ma wiele podobnych do siebie filmów (obstawiam przedział 1976-1990) to proponuję spytać się swojego faceta o jaki film chodziło, ba, być może nawet po prostu powiedz, że chcesz z nim go obejrzeć. Do walentynek dużo czasu - do tego czasu zapomni, a Ty mu zrobisz niespodziankę ;)