Witam, poszukuje pewnego filmu z McGregorem. Widzialem go pare lat temu, ale niestety nie moge go znalezc w filmografi McGregora. Ciekawe czy znajdzie sie ktos, kto poda tutul ... jesli go widzial :]
Rozpoczyna sie mniej wiecej tak ze Ewan szpieguje kobiete (na zlecenie jej meza) facet, ktory jest z nia tej nocy ginie ... pozniej mam dziure, nie pamietam :]. Pzniej Ewan podaza(sledzi) kobiete, jego sledztwo przeradza sei w obsesje, trwa miesiacami. Kobiete majac swiadomosc ze jest sledzona ucieka przed Ewanen, w koncu probuje sie zaszyc na jakims odludziu, pracuje jakko barmanka. Ewan odnajduja ja tam, juz wie ze jest w niej zakochany, w slad za Ewane [a moze za nia] przybywaja do tego miejsca agenci FBI. Kobieta ucieka, wsiada do samochodu i jedzie, Ewan podaza za nia na motorze, dogania ja i w tym momencie ona skręca. Samochod wypada z drogi, przed smiercia kobieta mowi do Ewana ... "I wish you love".
Film w wielkim skrocie, tymbardzeij ze podczas ogladania bylem w stanie w ktorym wiele szczegolw ucieka :]

Kto zna tytuł ? !

FreshPiter

Nieznany film z Ewanem Mcgregorem To Eye Of The Beholder

ALIEN_K

I jes na Filmwebie, tytul Oko Obserwatora