Jak dla mnie zejjscie nie było jakimś hiciorem, również zgromadzenie nie przyprawiało mnie o dreszcze. Spodobał mi sie natomiast The Dark. Fajny psychologiczny horror Riding The Bulet na podst King'a. Co do starszych... To jest Tego duzo :) Helraiser, ten wcześniejszy rzeczywiscie można zaliczyć do elity !!
co do zgromadzenia to masz racje ale zejscie bylo wypas , w ostatnich latach wychodzi mało horrorow pokrewnych do "koszmaru z ulicy wiązów" czy "laleczki chucky" , no moze zawyjątkiem "smakosza"
No widocznie inaczej zejscie odebralismy, pomysł fajny ale.... Nie udało mi sie przestraszyć! Może dlatego że czytam bardzo dużo takich książek i ineczej odbieram filmy. W każdym bądź razie rację masz z Koszmarem czy laleczką Chucky, Smakosza nie pooglądałem ... Jeszczeale mysle ze na jutro uda mi się pozyskać:)
a co sądzisz o częściach omena (tego starego) , czy egzorcyzmach emily rose , chyle glowe przed clivem bakerem za jego hellraisera ciekawe co inspirowalo , co ten koles ma w glowie hehe
stary omen też jest całkiem dobry, szczególnie że po pra pierwszy ogladąłem go jak młodych chłopcem byłem i potrafił przywołac nocne koszmary :), szczególnie muzyka idealnie oddaje klimat. No a co do pomysłów z hellraisera... brak słów. To co baker ma w głowie zapewne jest jeszcze bardziej zakręcone zeschizowane:)
stary omen też jest całkiem dobry, szczególnie że po raz pierwszy ogladąłem go jak młodych chłopcem byłem i potrafił przywołac nocne koszmary :), szczególnie muzyka idealnie oddaje klimat. No a co do pomysłów z hellraisera... brak słów. To co baker ma w głowie zapewne jest jeszcze bardziej zakręcone zeschizowane:)