Jak wiadomo wszystko przemija...Tak też przemijają aktorzy, których znamy. Którzy aktorzy z nowego, młodego pokolenia mają szansę osiągnąć wielką sławe. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat, macie swojego faworyta lub faworytkę??

użytkownik usunięty
FoxLady

wszystko przemija, tylko ty nie możesz przeminąć... weź z takimi bzdurnymi tematami do kategorii inne albo ludzie filmu idź, bo zwariować przez ciebie można

Podpisz sie a potem zwracaj mi uwagę. Z miłą chcęcią poczytam twoje tematy.

FoxLady

ten temat jest bardzo dobry!! nie wiem co za głupek wypisuje Ci takie bzdury :/

ag_

a i jeszcze jedno :).. myśle ze Keira Knightley bedzie kiedys dobra aktorką... niektórzy maja odmienne zdanie na ten temat ale mi sie podoba jak gra...

ag_

jak to miło przeczytać, że ktos ma podobne zdanie :) I nie ocenia innych z góry.
Pozdrawiam serdecznie

FoxLady

Absolutnie się z Tobą zgadzam tajemniczy...Myślę, że jeżeli ktoś się będzie starał i będzie zwracał uwagę na instrukcje bardziej doświadczonych w tym temacie - może osiągnąć naprawdę wiele!!!

FoxLady

Witam!!
Co u ciebie slychac? U mnie zle poniewaz za dwa tygodnie szkola!!!!!:-(
hihi ale trzeba isc nie ma wyjscia. A co do tematu. hmm niejestem duza fanka tytejszych aktorow. Uwielbiam stare filmy i starszych aktorow. A co do tych nowych??? Niamam zadnego faworyta. Ale moze wyjdzie do slawy ktorys z tych mlodych aktorow. Niwiem. Moim zdaniem i tak oni nawet nie dorastaja starszym aktorom. Tamci to mieli talent a nie grali tylko dla pieniedzy lub slawy-Lubili to!!! Ale to tylko moja opinia!!
POzdrawiam serdecznie!!!
ps. Zapraszam na moj blog:-)

b_ballAnia86

Wśród facetów - GAEL GARCIA BERNAL, wśród lasek - SCARLET JOHANSSON.

Pan_Li

faceci: Aston Kutcher, Joshua Jackson, Jaquin Phoenix
kobiety: Katie Holms, Amy Smart