Jak wiadomo wszystko przemija...Tak też przemijają aktorzy, których znamy. Którzy aktorzy z nowego, młodego pokolenia mają szansę osiągnąć wielką sławe. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat, macie swojego faworyta lub faworytkę??

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
FoxLady

wszystko przemija, tylko ty nie możesz przeminąć... weź z takimi bzdurnymi tematami do kategorii inne albo ludzie filmu idź, bo zwariować przez ciebie można

Podpisz sie a potem zwracaj mi uwagę. Z miłą chcęcią poczytam twoje tematy.

FoxLady

ten temat jest bardzo dobry!! nie wiem co za głupek wypisuje Ci takie bzdury :/

ag_

a i jeszcze jedno :).. myśle ze Keira Knightley bedzie kiedys dobra aktorką... niektórzy maja odmienne zdanie na ten temat ale mi sie podoba jak gra...

ag_

jak to miło przeczytać, że ktos ma podobne zdanie :) I nie ocenia innych z góry.
Pozdrawiam serdecznie

FoxLady

Absolutnie się z Tobą zgadzam tajemniczy...Myślę, że jeżeli ktoś się będzie starał i będzie zwracał uwagę na instrukcje bardziej doświadczonych w tym temacie - może osiągnąć naprawdę wiele!!!

FoxLady

Witam!!
Co u ciebie slychac? U mnie zle poniewaz za dwa tygodnie szkola!!!!!:-(
hihi ale trzeba isc nie ma wyjscia. A co do tematu. hmm niejestem duza fanka tytejszych aktorow. Uwielbiam stare filmy i starszych aktorow. A co do tych nowych??? Niamam zadnego faworyta. Ale moze wyjdzie do slawy ktorys z tych mlodych aktorow. Niwiem. Moim zdaniem i tak oni nawet nie dorastaja starszym aktorom. Tamci to mieli talent a nie grali tylko dla pieniedzy lub slawy-Lubili to!!! Ale to tylko moja opinia!!
POzdrawiam serdecznie!!!
ps. Zapraszam na moj blog:-)

b_ballAnia86

Wśród facetów - GAEL GARCIA BERNAL, wśród lasek - SCARLET JOHANSSON.

Pan_Li

faceci: Aston Kutcher, Joshua Jackson, Jaquin Phoenix
kobiety: Katie Holms, Amy Smart