Hmm jak to nasza stara nowa świecka świąteczna tradycja nakazuje polskie programy TV ustalają sobie swój blok programów na świeta :) Obstawiajcie co w tym roku "znów" bedziemy oglądac?
Ja stawiam na :
- Kevin Sam W Domu
- W Krzywym Zwierciadle Witaj Świety Mikołaju
- Szklana Pułapka 1 (bo 2 czesc w Nowy Rok lub Sylwester ;)
Jak mi sie cos jeszcze "tradycyjnego" przypomni to znow napisze :) Pozdrowka :)
Telewizja jak zwykle puści same powtórki, może Potop, Ogniem i mieczem, itp. Mam nadzieję że będzie co wybrać na HBO, lub Canal+, a jeśli nie to pozostają kolędy, oglądanie DVD, spotkania ze znajomymi i wiele innych ciekawych rzeczy.
Hej! Oprócz Kevinów na polsacie będzie "filadelfia" tyle udalo mi się zapamiętać ;) A na http://www.telemagazyn.pl/
jest program dla polsatu i TVP1 już na 23.12
Pozdro
Jednak raz była odmiana! w Wiglię, chyba 2003 roku puścili film o.... zmartwychwstaniu Jezusa!!!!!!!!! A za to na Wielkanoc o narodzinach Jezusa...! No cóż... Zawsze jakaś coś nowego:)
siemka! Na bank puszczą Bezsennośc w Seattle !!! w sumie zarąbisty film ale znam go na pamięć... Kevina puszcza dla odmiany ;) może się cos odmieni i puszczą coś nowego.. pozdroooo :P
No to juz wszystko prawie jasne :) A z tego co wiem to Bezsennosc w Seattle leci w przyszlym lub w tym tygodniu chyba...moze sie myle, nie jestem pewiem :)
moja pewnosc ze poleci kevin sam w domu i szklana pulapka 1 jest wielka jak Dody ego. Poza tym jak juz ktos na tym forum slusznie wspomnial, to juz poniekad tradycja tak jak fakt ze w wiekszych marketach, centralnych galeriach i innych przybytkach pseudozachodniej rospusty finansowej, swieta trwaja juz od dwoch tygodni... niektore rzeczy nie dosc ze sie nigdy nie zmieniaja to jeszcze zmierzaja ku gorszemu. Na szczescie nie mam czasu na swieta zeby sie zmelanzowac przed tivikiem - w tym czasie wybieram inne rozrywki. Pozdro :)
A podczas przerw w filmach w reklamach bedzie jak zwykle reklama Coca Coli :D Z Tymi oswietlonymi TIR-ami i "coraz bliżej Świeta" :D Bo to tez "tradycja" hehe :)
Śnięty Mikołaj
I kto to mówi
Czy to Ty, czy to Ja
Wyścig szczurów
101 dalmatyńczyków
Gremliny
Wariackie święta
I pewnie wiele innych mniej i bardziej znanych, ale często puszczanych ;p
Pewniakiem jest oczywiście Kevin sam w domu.Pewnie tez znajdzie sie Kevin sam w Nowym Jorku.Zgaduje ze oba te filmy czekaja nas na Polsacie.Ale to ma dobra strone przynjamiej mozemy sie przekonac ze nasze rodzinki nie sa takie zle.Wesoloych Świat hehehe.
Już na Polsacie zapowiadają, że w grudniu będzie "Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku". Dam sobie głowę uciać, że na święta. Ludzie ileż można!
Zawsze puszczają to samo. Katastrofa. Za co się płaci ten abonament (widocznie 40% płacących ucziwie, to dla nich nic nie znaczące pętaki). Pewnie puszczą Kevin sam w domu:(. Pozdrawiam
Kevin sam w domu i w Nowym Yorku będzie na 100%, ale pomyślcie do tej pory nikt nie zrobił lepszego świątecznego filmu. Nie ma co się dziwić, że wciąż go pokazują, przynajmniej te 1,5 godzinki można się uśmiać po pachy, a poza tym co roku dochodzą nowe dzieciaki, dla których to jest zupełnie nowy film.
Pozdrawiam Wszystkich Cieplutko, Wesołych i Zdrowych Świąt :D
Stare polskie hity są tak cudowne, ze trzeba je puszczać w telewizji non stop :D:P Pewnie starsze pokolenie pisze wciąż do telewizji, by puszczali filmy z ich młodości.
POLSAT na 100% (bo czytałam w necie) "Jak rozpętałem II wojnę ś." podzielone na 3 części, więc poleci we wszystkie 3 dni :| Poza tym kilka innych filmów (polskich i zagranicznych), które oglądaliśmy nieraz ;) Więc na zbytnie zaskocznie nie ma co liczyć, a szkoda, naprawdę szkoda. Może w Sylwestra albo Nowy Rok puszczą coś ciekawego :P
Pozdrawiam Wszystkich :)
Na bank puszczą Pół żartem pół serio lub inne komedie: naga broń i Akademia Policyjna, Kevina lub jakiś animowany film dla dzieci typu Shrek, może jakiś musical rodzinny jak Dzwięki muzyki albo To hat i jakiś film o miłości: Przeminęło z wiatrem albo Titanic.
Kevin będzie na 200%(pierwsza albo druga część) . Napewno poleci jakiś film religijny- wszak do Świeta BN. No i obowiązkowo późnym wieczorem coś dla ludzi żądnych mocnych wrażeń czyli jakaś mordownia;P
Zdaje się, żę państwo się troszkę przeliczyli:) Co do Kevina to było niemal pewne. Dla odmiany puszczają pare "nowości" jak D'Artagnan. Z wyprzedzeniem dodam, że na Wielkanoc pewnie będzie Titanic:) 5...może 6 ra....
Pozdrawiam
Ena
Ja tam sie ciesze ze poleci kevin:D choc znam go na pamiec zawsze go ogladajac dopiero zaczynam czuc zblizajace sie swieta