co myślicie o "osadzie"?słyszałam ze fabuła nie jest zbyt ciekawa i film wcale nie jest taki straszny jak wszyscy gadają:/
Ja się napewno wybierę do kina, bo mam nadzieję, że to jest film wart obejrzenia. Opinie nie są zbyt pochlebne, ale przecież dopiero wczoraj była premiera. Póki co można się powołać na Shyamalana. Jak dotąd nieźle sobie radził, no może pomijając "Signs".
Porażka! Film nie jest wogóle straszny. Reżyser mówi o nim "horror", ale jeśli tak ma wyglądać horror to ja bez strachu zabrałbym na niego 8 letnie dziecko. Pomysł wokół którego kręci się cała opowieść jest tandetny i bardzo łatwo przewidzieć jakie będzie zakończenie filmu. Ja lubię być zaskakiwany i straszony (na horrorach). Tu zabrakło mi jednegi i drugiego. Dno. Jeśli chodzi o aktorstwo to WIELKIM rzemiosłem wykazał się ADRIEN BRODY! Rewelacja. Historia opowiadana w tym filmie ma więcej wspólnego z tanim melodramatem dla pensjonarek aniżeli z horrorem. To lightowy thriller. NIE POLECAM!
Ech widze że nie ma co tracić kasy na ten film ale jak zobaczyłem reklame to sobie pomyslałem że wreszcie obejrze coś dobrego po tych filmach typu "od zmierzchu do switu" "Resident Evil" Horror bez klimatu to dno w rowie Mariańskim.
Eh myślałem że jeśli to reżyser 6 zmysłu to będzie wypas.
CHOLERA TEN 21 W. TO NAJGORSZY ROCZNIK KIMATOGRAFII.