Niedawno (chyba na tvn7) leciał film o grupce młodych narkomanów. Moja kuzynka strasznie się na niego napaliła i chce poznać jego tytuł. Opowiedziała mi mniej więcej co się działo (niestety, nie oglądała ani od początku, ani do końca :/). Z tego, co mówiła, wynika, że jest to historia trójki młodych ludzi, prymuski uzależnionej od heroiny, jej chłopaka Owena, który również sobie nie żałuje i kolegi, który z czasem sam zaczyna ćpać. Po imprezie przećpaną dziewczynę odwożą do szpitala, później dostaje skierowanie do AN. Przez pewien czas jest czysta, zrywa z Owenem i zaczyna spotykać się z kolegą, który wozi ją na spotkania. Gdy ów kolega 'zgaduje się' z Owenem i zaczynają razem ćpać, dziewczyna izoluje się od nich. Nie wytrzymuje jednak długo i wraca do nałogu. Któregoś dnia dziewczyna wraz ze swoim obecnym chłopakiem udają się do sklepu na rutynową kradzież, niestety - chłopak wpada. I na tym kończy się opowieść kuzynki (usnęła...). Męczy mnie i męczy żebym podała jej tytuł tego filmu, a przyznam, że historia mnie niejako zaintrygowała. Macie pojęcie, co to za film? Z góry dziękuję za każdego posta i pozdrawiam.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
madziar

http://www.filmweb.pl/Film?id=126947 [www.filmweb.pl/Film?id=...] to chyba ten film