Ciao! Prosze bardzo kogos bardziej rozgarnietego niz ja o pomoc w sprawie tytulu filmu. Fabula przedstawia sie tak: Jest 4 mlodych przyjaciol. Narratorem filmu jest jeden z nich. Chlopak mial kiedys brata lecz ten zginal w tragicznie. Rodzice chlopca wogole nie zauwazaja swojego mlodszego syna. Sa pograzeni w ciaglym smutku po utracie pierworodnego. Tymczasem chlopcy decyduja sie na mala wyprawe. Juz nie pamietam czemu:( ale kazdy z nich szwabi starych i udaje im sie wyjsc na weeknd do lasu. Glowny bohater caly czas opowiada kolega jakies historyjki. Pamietam dokladnie,ze byla jedna o jakims grubasku. Jeden z jego kumpli pochodzi z patologicznej rodziny. Jest podejrzany o kradziez pieniedzy. Na obozie wychodzi na jaw,ze mial tylko zamiar ukrasc pieniadze a w rzeczywistosci zrobila to jakas uczennica a wina spadla niestety na niego:(. Film konczy sie gdy chlopcy wracaja z wycieczki a narrator opwiada co sie stalo z kazdym z nich. Sam zostal pisarzem i ostatnia scena jest gdy jako juz dorolsy mezczyzna odchodzi od komputera. Wlasnie skoczyl pisac swoja opowiesc....Wiem,ze informacje sa baaaaaaardzo chaotyczne ale film widizalem jakies 8 lat temu na Polsacie. Byl puszczony kolo 12 jako film dla dzieci lecz spece programowi Polsatu nie pierwszy raz zawalili robote, bo film zdecydowanie nie byla dal dzieci. Bardzo prosze o jakies wzkazowki!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Krawiec85

Aloha!
Nie jestem na 100% pewna czy o ten film Ci chodzi, ale może jest to "Stań przy mnie" ("Stand by Me") z 1986 roku. Gra tam m.in. River Phoenix. Film ten jest adaptacją powieści Stephena Kinga.
Pozdrawiam :)

To jest na 100 % ten film, czyli Stand by me, nawet chłopcy wystapili potem w teledysku piosenki pod tym samym tytułem, no i ten biedny River, ech szkoda chłopa..

Krawiec85

Bohaterowie wybieraja się na wyprawę żeby zobaczyć zwłoki martwego chłopaka. Oryginalny tytuł książki Kinga, której ten film jest adaptacją to "THE BODY".