Najnowsza część filmu piraci z karaibów bądzię nosiła nazwę Tajemnica czasu jak poinformowały media :Producent filmu ?Piraci z Karaibów? Jerry Bruckheimer nie wyklucza nakręcenia również czwartej części tej superprodukcji.
? Chcemy stworzyć klasykę gatunku, coś, do czego będą mogły odwoływać się następne pokolenia. Będzie więc jeszcze więcej przygód i humoru-dodał producent nie wykluczając, że zostanie nakręcona czwarta część serii . ? Jeśli powstanie dobry scenariusz, czemu nie ? podkreślił.Czwarta część "Piratów z Karaibów" wydaje się coraz bardziej prawdopodobną produkcją. Plany Jerry'ego Bruckheimera mogą sięgać jeszcze dalej, nawet do nowej trylogii o Piratach.W kolejnej części cyklu powrócą Johnny Depp, Geoffrey Rush oraz reżyser Gore Verbinski. Film skupi się na przygodach Jacka Sparrowa, więc w obrazie zabraknie Elizabeth Swann oraz Willa Turnera. Poszukiwanie źródła młodości to tylko jedna z wielu możliwych fabuł filmu.
Według informacji serwisu Jerry Bruckheimer może planować nakręcenie obrazu w stylu science fiction, wzorując się na powieściach Juliusza Verne'a. W grę wchodzą olbrzymie latające machiny, człowiek, który pragnie posiadać władzę nie tylko nad oceanem, spotkanie z najbardziej znanym i niebezpiecznym piratem w historii, wyścig do zaginionego świata. Jack ze swoją załoga trafią do miejsca gdzie nigdy nie dotarł żaden pirat (i nie chodzi tu o kosmos, lecz o Atlantydę). W filmie poznamy więcej szczegółów z przeszłości Jacka, a także dowiemy się więcej o jego rodzinie.
swietna wiadomosc o piratach ;d;d male pytanko nie na temat z moje strony jak moge usunac konto na filmweb????
hue hue huraaaaaaaaa
a właśnie stoi na półeczce 3 część Piratów to dopiero dobra wiadomość ze i kolejne będą z humorem moim ulubionym
"W grę wchodzą olbrzymie latające machiny, człowiek, który pragnie posiadać władzę nie tylko nad oceanem, spotkanie z najbardziej znanym i niebezpiecznym piratem w historii, wyścig do zaginionego świata. Jack ze swoją załoga trafią do miejsca gdzie nigdy nie dotarł żaden pirat (i nie chodzi tu o kosmos, lecz o Atlantydę)."
Eee... a ja myślałem, że będzie coś o piratach ;///
Dawno ten artykuł gdzieś czytałam... więc nie nowość, a przecież 4 część piratów to nic pewnego... bo planować a zrobić to różnica
Właśnie AŚKA ja tak samo sobie pomyślałam. Przecież ten artykuł już dawno był. Więc 4 cz. to nic pewnego.... ja osobiście nie chcę 4 cz.
Pzdr
3 część to już były prawie same efekty specjalne i Jack Sparrow.
4 może być chyba tylko gorsza.
zgadzam się... powinni skończyć "Piratów z Karaibów" na trylogii kończąc jednocześnie wątek Turnerów, a stworzyć historię o innych piratach (niech już będzie ten Sparrow, albo ruszyć morskie perypetie tego Francuza i Hiszpana z Rady Piratów lub przypomnieć sobie, że na Północy też grasowali piraci - Wikingowie albo jacyś słowiańscy piraci ;) ale tych ostatnich potraktować jako bohaterów epizodycznych).
Ponoć Turnerowie też mają się na chwilę pojawić w ewentualnej 4 części, ale mam nadzieję, że nie rozwiążą ich romantycznej legendy rozdzielonych przez morze małżonków jakimś nudnym happy endem, bo zepsuli by całą piracką opowieść.
Mam jednak nadzieję, że jeszcze obaczę Barbossy ;P
ja bym chetnie obejrzała 4 część ale nie science fiction!!! to tak samo jakby z ,,Pana Tadeusza" zrobili thriller...niech zostanie po staremu...
Społeczność tego serwisu (włącznie ze mną) prosi i jednocześnie nalega, by założyciel topicu (Dark kapitan jack sparrow) uzupełnił swoją wypowiedź źródłem, na którym się wzorował pisząc takie informacje. Google.pl niestety potwierdza, że tylko tu znajduje się owa informacja. Możliwe jednak, że przepisywał to z gazety (oby nie z Bravo).
Piracy z Karaibów s-f?! Jasne! O ile mi wiadomo, to połowa obsady by się na to nie zgodziła. Tytuł polski już jest znany?! Ło matko! Amerykanie (kraj wypuszczający Piratów na powierzchnię) nawet nie ma swojego tytułu! Chyba polski już podali, a swojego zapomnieli, a to gapa!
A nie za dużo tych piratów? Ja oglądałam tylko dwie części, ale z tego co słyszałam, to każda kolejna jest gorsza od poprzedniej :/. No ale się zobaczy...