Co polecacie ? chodzi mi o filmy :
*Horrory
*Thillery
*Komedie (romantyczne,obyczajowe,kryminalne...)
*Dreszczowce
*Animacja
*Inne

Założyłem ten temat aby każdy kto szuka filmu ciekawego , to mógłby tu wejść i przeczytać sobie i wybrać który może sobie obejrzyć ... który filmweb'owicze polecają (czyli my użytkownicy)niby własnie łatwo znaleść film ,a z drugiej strony trudniej i własnie Ci co będą z tej drugiej strony sobie wejdą tu i lookną :) /zapraszam na moj profil na skomentowanie chociasz 1 tematu /

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
King14Trails

Horrory- "Silent Hill" , "Braterstwo Wilków", "Egzorcyzmy Emily Rose", "Coś", "Amityville", "Hause On Haunted Hill", "Van Helsing", "Demon Historia Prawdziwa", "Ptaki".

Komedie- "Wakacje Jasia Fasoli", "Miłość i Inne Nieszczęścia", "Gliniarz z Beverly Hills", "Nowożeńcy", "Poznaj Moich Rodziców", "American Pie".

użytkownik usunięty
King14Trails

Sprecyzuj różnice między thrillerem a dreszczowcem...

King14Trails

Horrory- ''Droga bez powrotu'', ''Szepty w mroku'', ''Oszukać przeznaczenie 3'', ''Tamara''....
Thrillery- ''Dom Glassów'', ''Wielbicielka'', ''Żar''
Komedie- ''American Pie 1 i 5'', ''Eurotrip'', ''To nie jest kolejna komedia dla kretynów''

King14Trails

Dreszczowiec:
http://www.filmweb.pl/szukaj/film?q=&type=&genreIds=46&startYear=1888&endYear=&s tartRate=&endRate=&startCount=&endCount=&sort=COUNT&sortAscending=false

Thiller:
http://www.filmweb.pl/szukaj/film?q=&type=&genreIds=24&startYear=1888&endYear=&s tartRate=&endRate=&startCount=&endCount=&sort=COUNT&sortAscending=false

Jak widzisz jest troche różnica między tymi gatunkami , choć niewielka ale jest . Podałem tylko kilka gatunków ale można również napisać inny gatunek tzn. wpisać gatunek i film (tak jak własnie inni użytkownicy robili) np. Muzyczny: Step Up - Taniec zmysłów , Honey ... itd.

King14Trails

*Horrory - "Shutter", "Shining"
*Thillery - "Memento", "Se7en", "Silence Of The Lambs"
*Komedie (romantyczne,obyczajowe,kryminalne...) "Maska", "Clerks"
*Dreszczowce - "Blue Velvet"
*Animacja - "Trio Z Bewille", "Fritz The Cat", "Ratatuj", "Shrek"

King14Trails

...ja polecam Wam INNE...

...polecam Wam wszystkim w zimne, deszczowe wieczory, strzelic sobie kielicha z fajnymi ludźmi...

King14Trails

no myslałem że ten temat troche zdobędzie popularności ale jednak wam się on nie spodobał za bardzo .... zobaczymy co bedzie dalej bo juz z tych 5 tematow pierwszych wyleciał daleko w siną dal ...