Film, którego szukam był emitowany w wakacje 2009 na Canal +, Canal + Film albo HBO. Jest to z pewnością amerykańska produkcja.
Dość zamożne małżeństwo wyjeżdża na spotkanie służbowe męża. Ich kilkuletnia córka zostaje z opiekunką. Para wsiada już do samochodu, ale okazuje się, że nie są sami. Był z nimi mężczyzna, który każe spełniać wszystkie swoje polecenia. Wyjawia, że niania dziewczynki jest podstawiona i z nim współpracuje. Najpierw udają się do banku, by wypłacić wszytskie oszczedności. Kobieta idzie wraz z mężem do kasy. On odchodzi. Ona wypłaca pienądze. Gdy wracają do auta, porywacz każe wyrzucic wlaizkę z kasą do rzeki. Jadą dalej... Pozniej akcja toczy sie w hotelu. Tamten facet kupuje tej kobiecie sukienke, jej mezowi kaze wyjsc... Maz podejrzewa, ze cos sie tam dzialo. Kobieta wydaje sie troche 'uszkodzona'. Potem ten przestepca daje facetowi jakis limit czasu, w ktorym ma jakies zadanie do wykonania,a jesli tego nie zrobi, zginie jego zona. czy jakos tak.. Pozniej jada do jakiegos domu. Przestepca kaze zstrzelic osobe, ktora bedzie w srodku. Okazuje sie, ze ta osoba, ktora ma zginac, to kochanka tego faceta, ktory ma ja zabic. On sie waha. Pociaga za spust, ale nie bylo pocisku. Wchodzi ten przestepca. Wychodzi na jaw, ze ta kobieta, ktora miala zginac, to jego zona. Mowi jej, ze tamen jej nie kocha, bo przeciez byl zdolny ja zabic. Ogolnie okazuje sie, malzonkowie tych, ktorzy mieli romans, byli w zmowie. I oni przygotowali cala te akcje.
Przepraszam za takie chaotyczne zdania, ale bardzo mi na tym zalezy. Film uwazam za bardzo dobry. Bede niezmiernie wdzieczna, jesli ktos sie pofatyguje odpowiedziec na moja prosbe.