Witam potrzebuje pomocy w znalezieniu gry grałem w nią w dzieciństwie i nie moge sobie przypomniec nazwy. Jest to przygodówka w której jesteś na wyspie jakims facetem wraz z jakimiś nieznanymi mu ludzmi którzy też tam utkneli nie była to za bardzo kolorowa gra nie wiekszość było w zimnych ciemnych kolorach zbierało sie tam rzeczy z różnych części mapy i użawało w innych kamera była narzucona, widac było jak postac chodzi pod jakims kontem z góry jak sie przemieszczało w inną część mapy to sie zmieniało jej położenie. Pamiętam pewiem moment w którym wychodziło albo wchodziło sie do przyczepy campingowej a gdy sie chciało z niej wyjsc albo wejsc to nie można było bo jeden typ z wyspy nie pozwalał i trzebqbyło na nim kamienia użyc by go ogłuszycpamiętam ze sie męczyłem z tą zagadką i latałem po całej wyspie szukając rzeczy. Wiem że to mało ale niewiele pamiętam mam nadzieje że tyle wystarczy by ją znaleść z góry dziekuje wszystkik za pomov.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Abaddon666_PL

A i przepraszam że pisze na forum filmy ale nie wiem jak pisac na forum gier o ile takie jest

Abaddon666_PL

Przydałaby się jeszcze informacja, kiedy było Twoje dzieciństwo ;) No i chociaż interpunkcja... :/

wolfcry

Sory za interpunkcje ale jak szybko pisze nie zwracam na nią uwagi. W tą gre grałem gdzues około 2017 2016

Abaddon666_PL

Pisz wolniej w takim razie ;)
Może to: https://www.filmweb.pl/videogame/Lost%3A+Zagubieni-2008-606439

wolfcry

Niestety to nie to

Abaddon666_PL

Trochę przypomina mi ten opis Reprobates U bram śmierci. Zobacz. Co prawda przeszedłem to wiele lat temu i za wiele nie pamiętam, ale po screenach widzę, że nawet jest jakaś przyczepa (której nie pamiętam) i opis dosyć pasuje.

czaku20

TAK TO TO dzieki wielkie jestem dozgonnie wdzięczny