...no własnie....w klimatach chodzby takiego filmu jakim był film "Bezsenność"...lasy alaski....jakas akcja, morderstwa...itd itp....moze byc tez cos w stylku "Nozownika"(ale tego filmu nikomu nie polecam)...cos w klimatach 'lasów alsaki'...

Hamek84

Wiata ___
to moze obejrzyj sobie laski w buszu
a tak na powaznie to dlaczego lasy alaski kto pamieta w jakich lasach dzial sie film i co to za znczenie w jakich lasach wazne ze dzieja sie w lasach.
pozdrawiam

dexter_5

Nie wiem czy to w Alasce ale ten thriller mial taki "leśny klimat"- "Zniknięcie"(1993r.). Pozdrawiam!!!

Kwasny

Znikniecie miało lesny klimat - ogladalem.....zajebisty filmik - jeden z moich ulubionych!! Dzieki!

I nie musza to byc lasy alaski....ale ogolnie lasy...własnie cos w stylu Bezsennosci i Znikniecia!

Hamek84

Rambo:Pierwsza Krew
Kolekcjoner
Misery
Dzika Rzeka
Odznaka Szeryfa
Drapiezcy

ALIEN_K

"Rzeka tajemnic" miała fajny klimat (może scen leśnych tam sporo nie było ale film nie miał takiego "miejskiego klimatu"). Ogólnie filmik godny polecenia.

Kwasny

Może nie do końca spełnia warunki ale od razu skojarzyło mi się "Lśnienie".. Klimat ma niewątpliwie, morderstwa są, no i lasy ;)

Hamek84

Zachęcam do obejzenia Purpurowch Rzek z Jeanem Reno i Vincentem Casselem- fajny klimt, niezle zdjecia

Hamek84

...taaa..wymienione powyżej filmy są dobre,świetne i z lasami,jest jeszcze jeden taki film ale nie z lasami alaski chociaż opisy pasują''Monty Python i święty grall''..lasy...krew się leje...no i rycerze ni..ni ni.

Hamek84

polecam "przytsanek alaska" sa lasy i alaska :) :) ;) a tak na powaznie dorwij orginalna wersje "bezsenności" jest o wiele lepsza niz ta z pacino ....prawdziwa perełka ..pozdrawiam..........

thom95

http://www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=112998#122199 [www.filmweb.pl/FilmDesc ...]

o ta Bezsennosc Ci chodzi?? Bo innej nie znalazłem!!

Hamek84

witaj chodzi mi o film http://www.filmweb.pl/Insomnia,(1997),obsada,Film,id=92233 [www.filmweb.pl/Insomnia ...] - nie ma tłumaczenia na bezsenność w portalu ...film o wiele ciekawszy niz amerykanska wersja co już zreszta pisałem ...Stellan Skarsgard..znakomity! ..a co dario argento to polecam szczególnie inferno, suspirie i genialną głeboką czerwien !!! - to prawdziwe perełki :) choć raczej nie w kilmacie którego szukasz - zreszta DA to głownie koniec lat 70 i poczatek 80 - najwyzsza forma :) mistrza horroru!