Tutaj piszcie wszystko co wicie o filmie lub o grze pop-u. Dokładnie chodzi o ratunek, adm. forum pop.xgame.pl (skrut) zabanował mnie i powiedział że jak dodam coś dobrego na str. to i zostanę bez bana, wienc piszcie z sensem lub bez i tak wszystko poskładam w jednom całość.
O filmie nie wiem nic, a o grze wiem tyle że wyszła na Pegasusa i przeszedłem całą kilkadziesiąt razy:>
Pzdr.
BiF:>
http://img109.imageshack.us/img109/5204/pegasus8ev.jpg to trochę późniejsza wersja ale nie chciało mi sie szukać tej co ja miałem:>
O tak, pamiętam ją!!! Archaiczna platformówka, na końcu walczyło się chyba z jakimś sułtanem, który porwał narzeczoną głównego bohatera, też w to kiedyś grywałem.
Pegasus to była rzeźnia:) Do dzisija mam emulatora na PC i gram w Contre, bo Persji nie moge przejśc;/
Zajrzałem na Twój profil i jestem w lekkim szoku. Nie wiem czy wśród obecnych 12 latków panuje jakaś moda na dysgrafię...
Mnie bardziej zastanawia to zdanie:
Znów podaję wieści o postępie blogu. Jak widać teraz znalazło się miejsce na newsy z postępów w pisaniu blogu, zmieniłbym takrze coś dla zmiany aby bardziej było widać zmiany ale to nie tu.
advwrty to są te zdjencia kture macie w profilu, w przypatku Tuca jest to misiek w twojim jakiś niebieski duszek.
CYTAT
Mnie bardziej zastanawia to zdanie:
Znów podaję wieści o postępie blogu. Jak widać teraz znalazło się miejsce na newsy z postępów w pisaniu blogu, zmieniłbym takrze coś dla zmiany aby bardziej było widać zmiany ale to nie tu.
1 ZDANIE -PORAZ DRUGI PISZĘ O BLOGU
2 ZDANIE -PISZĘ TO CO ZMIENIA SIĘ W BLOGU I TU NIE ZMIENIA SIĘ WYGLĄDU BLOGU CO NIE.
SPRAWA WYJAŚ NIONA, A JA ZAJRZĘ DO WAS.
tOMASZH TYLKO DWA POSTY I NIE NA TEMAT CHYBA TERZ TAK ZROBIĘ(SARKAZM)
Tuco BEZ POSTÓW NIE DOCENIAM TEGO
SAMI NIEJESTEŚCIE LEPSI ODEMNIE!!!
aH, NIEKTURZY CHYBA PIZOM O STARYM POP MI CHODZI O POP NOWY JAK (TYLKO) SOT WW TTT
aLBO SPRAWDZCIE LINK http://princeofpersia.xgame.pl/news.php
LEGENDA
- POP/ PRINCE OF PERSIA
- SOT/ THE SAND OF TIME
- WW/WARIOR WITHIN (NIE PAMIĘTAM PISOWNI)
- TTT/ THE TWO THRONES
POP jest skrótem od gry prince of persia o której morzecie poczytać w wyżej zamieszczonym przezemnie linku, a nierozumiem o co ci chodzi z tymi adwartami i sorki niepamientam twojej ksywy wienc napiszę T ok?