Na tvp1 leciał kiedyś taki serial o białym facecie i czarnej kobiecie, któży prowadzili razem jakieś biuro i rozwiązywali różne niesamowite sprawy. Serial ten prawdopodobnie pochodzi z początku lat 90-tych. Szukałam w bazie filmwebu ale chyba go nie ma więc jak ktoś zna tytuł tego serialu to była bym wdzięczna jak by mi go napisał. Dziękuję i pozdrawiam.

Nariel_ArYarrel

Piszę ten komentarz żeby ten poprzedni wskoczył do pierwszej piątki komentarzy z tego działu, może wtedy ktoś mi na niego odpowie.

Nariel_ArYarrel

gdyby nie ta czarna kobieta to bmy powiedizał że z Archiwum X
a tak to niewime
możesz tak jescze trocher więcej pwoeidzieć??
w jakich godzinach lciał ten serial??
co tam jescze byłó??

Hiroto

Serial ten leciał późno w nocy tak około 23:00 czy 0:00. Pisząc o niesamowitych sprawach miałam sprawy o rzeczach nadprzyrodzonych. Pamiętam kilka odcinków jak naprzykład o malarzu który miał wizję jakiegoś potwora i kiedy go namalował i spojrzał w jego oko to ten potwór go zniszczył. Albo o lekarzu, który leczył ludzi przejmując na siebie ich choroby, jeszcze o studentach grających w grę typu RPG, która przenosiła ich w świat gry na prawdę. Mam nadzieję, że to coś pomoże bo serial jest naprawdę świetny ale tytuł wypadł mi z głowy.

Nariel_ArYarrel

Napisz coś więcej, bo, że czarna babka i biały facet, którzy rozwiązują niesamowite sprawy to za mało. Mnie kojarzy się z ''Żarem tropików'' o długosłowym detektywie (nie wiem, czy jego pomocnica była czarna), który rozwiązywał niesamowite sprawy gdzieś w jakiejś bajecznej mieścinie.

Nariel_ArYarrel

"Na wariackich papierach" z Brucem Willisem i Cybilll Shepherd. z 1985. tez oglądałam jako gówniarzi mi sie podobał :)
pozdrawiam

A film jest w bazie http://filmweb.pl/Film?id=94367

hmmm z czarną kobitą? albo mi chodzi o inny srial albo tobie :) pozdr

klucznica

Nie to nie ten serial ale dzięki za zainteresowanie i dobre chęci:)