Wszedlem w pewien film i kliknalem "zostan autorem tej strony" poniewaz chcialem se zarobic kilka punktow. Wszedlem w ciekawostki i dodalem 3 ciekawostki poniewaz byly trzy tabelki. Ok wpisalem no i wszedlem w "twoja strona" i bylo "oczekuje na akceptacje" ok poczekalem . wyszlo "nie zaakceptowane" i nie moge tego usunac ?? dlaczego ???? czy mozna to usunc?????

I dlaczego jak wchodze w "twoja strona" i sa ulubione filmy uzytkownicy osoby itd. i sa USTAWIENIA . pod nimi powinno pisac obserwowane i zarzadzaj profilem (czy jakos tak nie pamietam za dobrze) nic nie jest napisane dlaczego ?? wczesniej tam wlasnie cos bylo ...... bo mnie nie chce nic wyswietlac
Prosze o pomoc ?????

k4c5er

Nie wiem o co chodzi ztymi ciekawostkani, ale z tymi znikającym opcjami też problem. Czasami pomaga odświeżenie strony, a jak to nie pomaga to spróbój ponownie uruchomić przeglądarkę ( na Mozilli to pomaga).

k4c5er

Jeśli chodzi o "nie zaakceptowane", to nie zniknie tak długo, jak długo nie dodasz nowych treści. Dopiero po dodaniu nowych pozycji i zaakceptowaniu (bądź nie) ich przez weryfikatora starsze znikają. O ile się nie mylę lista jest długa na 30 pozycji. Każda kolejna wypycha najstarszą z listy. Nie znikają jedynie pozycje z listy "współtworzący filmy". Jeśli chodzi natomiast o niewyświetlające się linki pod "ustawieniami", to najlepiej przeżuć się z IE na np. Mozille (tak jak napisał mój przedmówca), tam znika wiele problemów :) Pozdrawiam!