Spotkaliście się z taką sytuacją, że nie możecie usunąć kogoś z grupy znajomych? Tzn. klikając na "trzy kropeczki" nie pojawiają się opcje usuń ze znajomych, przestań obserwować. Jakiś użytkownik wysłał mi zaproszenie, ja odruchowo przyjąłem i akurat kliknąłem na trzy kropki. Jako jedyny nie ma opcji usunięcia. Dlaczego?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
olson80

ja się spotkałem, że jak kogoś usunąłem to i tak sprawdzając jakiś film widzę jego/jej ocenę wśród znajomych którzy ocenili ten sam film, więc chyba nie zawsze udaje się usunąć kogoś "na amen"

mitrus80

Dzięki za odpowiedź! Odpaliłem po 3 godzinach jeszcze raz Filmweb i niespodzianka – opcje usuwania i obserwowania wróciły. Być może był to błąd serwera. Chwilę po zaakceptowaniu czyjegoś zaproszenia, potrzeba było widocznie więcej czasu, żeby wprowadzić zmiany. Chyba :) W każdym razie, już mogę usuwać.

olson80

Bo nowy znajomy nie od razu się ładuje z danymi, trza parę dni odczekać

olson80

Pewnie chlopakowi jest przykro, ze go usunales. ;]

EwaVoodoo

Nie usunąłem ;) Pytałem wyłącznie pod kątem technicznym, o co chodzi. Skąd wiesz, że to chłopak?

olson80

"Jakis uzytkownik" to raczej facet, dziewczyna to uzytkowniczka. ;] No i "jedyny" to tez on. O niej napisalbys jedyna.

EwaVoodoo

A nie zgodzę się z Tobą. "Użytkownik" może oznaczać osobę bez podziału na płeć. Takie uogólnienie. Zresztą nieistotne, nie kolekcjonuje znajomych na portalach i ich nie usuwam. Nawet nie zwróciłem uwagi kto to był. Głupie pytanie techniczne zadałem - takie skrzywienie zawodowe. Nie przejmuj się mną :) Trzymaj się. Miłego weekendu.

olson80

Alez ja sie nie przejmuje Toba, tylko tym biednym uzytkownikiem / uzytkowniczka, ktory tak bardzo chcial byc Twoim przyjacielem, a Ty nawet nie zwrociles uwagi na jego plec. ;]

EwaVoodoo

No dobra, użytkowniczko Ewo. Dzięki za dyskusję, to była bardzo ważna rozmowa. Mogłem nie pytać o takie głupoty... No trudno. To jeszcze raz miłego weekendu.

olson80

Nawzajem. ;]