...czy ktoś kojarzy ten film wogóle? Rozgorzała ostra dyskusja na jego temat z moim przyjacielem i chciałabym wiedziec ilu ludzi go widziało i co o nim sądzi.....
Rapa nui- Pępek Świata. Jasne, że widziałem. Oglądałem go już jakiś czas temu i z tego co pamiętam, to był po prostu przecudny. Muzyka i zdjęcia po prostu zapierają dech w piersiach... No może odrobinę przesadziłem :)
Widzialem go! O rany,ale to bylo jakies 100 lat temu. Dobry film(z tego co pamietam).
Jesli dobrze pamietam,to na koncu wodz jakiegos plemienia odplynal na lodowcu.
Ciekawy film.
Nie, Nie! Jak dobrze pamiętam, to pod koniec odbył się chyba wyścig po jajko jakiegoś ptaka, który mieszkał na sąsiedniej wyspie. A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Choć nie jestem tego na 100% pewien.
To chyba było całkiem inaczej. Na wyspie mieszkały dwa plemiona: długouchych i krótkouchych, które ze sobą walczyły. Czy coś takiego...
wszystko co tu napisaliscie sie zgadza.....uszy,jajko,wodz ,lodowiec......uff troche mi ulzylo bo myslalam ze tylko mi sie podobal....moj przyjaciel stwierdzil ze to totalna hała i film o niczym i skoro mi sie podobał to sie nie znam.....a na kinie to sie akurat znam.....załozył sie ze mna ze gdyby sie kogos zapytal o ten film to nikt by nie wiedzial o co chodzi a juz napewno by sie nikomu nie podobal......WIELKIE DZIEKI LUDZIE !!!