...czy ktoś kojarzy ten film wogóle? Rozgorzała ostra dyskusja na jego temat z moim przyjacielem i chciałabym wiedziec ilu ludzi go widziało i co o nim sądzi.....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
mkazyaka_2

Oglądałem jakiś czas temu i wrażenia mocno średnie. Przynudnawy trochę był:)

mkazyaka_2

Rapa nui- Pępek Świata. Jasne, że widziałem. Oglądałem go już jakiś czas temu i z tego co pamiętam, to był po prostu przecudny. Muzyka i zdjęcia po prostu zapierają dech w piersiach... No może odrobinę przesadziłem :)

mkazyaka_2

Widzialem go! O rany,ale to bylo jakies 100 lat temu. Dobry film(z tego co pamietam).
Jesli dobrze pamietam,to na koncu wodz jakiegos plemienia odplynal na lodowcu.
Ciekawy film.

Snaga_Przeklety

Nie, Nie! Jak dobrze pamiętam, to pod koniec odbył się chyba wyścig po jajko jakiegoś ptaka, który mieszkał na sąsiedniej wyspie. A potem wszyscy żyli długo i szczęśliwie. Choć nie jestem tego na 100% pewien.

mkazyaka_2

Widziałam i pamiętam go raczej dokładnie, wiec musiał być niezły

mkazyaka_2

Z tego co pamiętam to plemieńcy wydłużali sobie uszy, najstarsi mieli najdłuższe...

pierre_nick

To chyba było całkiem inaczej. Na wyspie mieszkały dwa plemiona: długouchych i krótkouchych, które ze sobą walczyły. Czy coś takiego...

mkazyaka_2

ale lodowiec byl na 100%!
wodz na nim odplynal.
wydluzanie uszu tez prawda

Snaga_Przeklety

wszystko co tu napisaliscie sie zgadza.....uszy,jajko,wodz ,lodowiec......uff troche mi ulzylo bo myslalam ze tylko mi sie podobal....moj przyjaciel stwierdzil ze to totalna hała i film o niczym i skoro mi sie podobał to sie nie znam.....a na kinie to sie akurat znam.....załozył sie ze mna ze gdyby sie kogos zapytal o ten film to nikt by nie wiedzial o co chodzi a juz napewno by sie nikomu nie podobal......WIELKIE DZIEKI LUDZIE !!!

mkazyaka_2

Film widzialem dawno temu w TV - opowieśc raczej lekka, bajeczne krajobrazy , dobra muzyka a fabulka jak zwykle - milosc do pieknej kobiety i rywalizacja o jej wzgledy . Polecam jak ktos lubi ...widoczki.