Ostatnio oglądając reklamy czuję.....hmm.... niesmak, mam wrażenie że jako odbiorca zostaję wręcz poniżona. No mam dość wyskakujących w najmniej odpowiednim momencie proszków do prania podpasek i past do zębów,przed każdą taką reklamą powinno nadawane być ostrzeżenie "NIE DLA IDIOTÓW",. Każda zaś przerwa na reklamę powinna być oznakowana małym zegareczkiem pokazującym ile zostało czasu do jej końca.
Tak naprawdę to produkuje się coraz mniej reklam które wpadają w oko czy ucho, czy polacy nie potrafią czy nie chcą tego robić,amerykanie-pomimo iż są rasą nie grzesząca inteligencją potrafią wyprodukować prawdziwe perełki, reklama budweisera "wasssuuuupp" choś stara to jednak klasyczna. Ostatnia reklama która mnie osobiście rozśmieszyła to pegueot207 taka z dwoma biedroneczkami w autku;-). Gdy widzę gadającą margarynę zbiera mi się na wymioty ale cóż ........ A co wy o tym sądzicie?
Widzę tu całkiem trafne uwagi, ale nie tylko polacy robią takie baznadziejne reklamy. Bo kiedy widzę Vanisha to też mnie skręca!
Ale na szczęście humor poprawia mi jakże estetyczna reklama telewizora Sony Bravia. Z kolorowymi piłeczkami... Chyba każdemu przypadła do gustu.
Niestety, musimy sie pogodzić z tym, że w telewizji prywatnej typu Polsat czy TVN reklamy muszą byc nadawane, gdyż to jest właśnie dochód tej stacji. Ale dlaczego reklamy są emitowane na TVP1 lub TVP2?
p.s. Za pewne kilka osób będzie się czepiać, że zamieściłaś te forum w niewłasciwym miejscu :-)