JAkie sa wasze ulubione rozdania filmowe ?? No bo ja uwielbiam MTV movie awards :D:D no i chialabym sie spytac kiedy one beda w MTV polska na Germany dzis leca o 19.00 a kiedy beda w polskim mtv :/ maily byc 18 czerwca ale nic nie pisze w programie tv na ten temat. Gdyby ktos mial jakiekolwiek informacje na ten temat to prosze napiszcie tu cos :). A oskary nudzaa :p
Ha, trzeba mieć kablówkę z dostępnym MTV! :PP Ja lubię Oscary, ale mama mi nie pozwala oglądać, bo nazajutrz mam szkołę :PP
:) ja w tym roku ogladalam no i jakos mi sie tak spac nie chcialo w szkole, wrecz przeciwnie ! bylam taka 'zywa' :P ale jak przyszlam ze szkoly to to juz bylo gorzej :/ ale ogolnie nudza na tych oskarach wole mt movie awards :]
Tez ogladalam w tym roku rozdanie Oscarow. Rewelacji nie bylo, ale milo wiedziec od razu, co kto dostal i za co. A MTV Movie Awards maja z leksza kiczowata otoczke no i wiadomo, jakie tam filmy sa nominowane i nagradzane. Niemniej jednak podoba mi sie np. kategoria "The Best Kiss" ;)