Pamiętam że akcja miała miejsce na niezamieszkanych przez nikogo terenach Ameryki. W małej chatce na odludziu żyła kobieta z mężem. Jednak przez chyba Indian bądź bandytów jej mąż zmarł i zostawił ją samą. Kobieta nie znając miejsca w którym się znajduje musiała poradzić sobie na nieznanych terenach.
Kojarzę coś bardzo podobnego, tyle że małżeństwo podróżowało wozem osadniczym , i to w czasie tej podróży, w dziczy został zabity mąż.
http://www.filmweb.pl/film/Wędrówka+w+nieznane-2013-452390
Za wyjątkiem pomyłki dom-wóz bardzo dobrze opisałeś /aś akcje, szybko skojarzyłem ;)
Tak na marginesie, to jeden z tylko dwóch filmów jakie oglądałem na Tv TRWAM, bo normalnie tę stację omijam :P
" opisałeś /aś "
:D
:[]
Jeszcze do niedawna były te znaczki i można było ładnie sprawdzić kto jest kim i jak do niego pisać, bo w języku polskim niestety prezesy filmweba trzeba wiedzieć(!) czy się mówi do kobiety czy faceta, a teraz razem z tą mobilną wersją przyszło też internetowe gender i kuźwa nic już nie widać i nic nie jest jasne, choć BORCIA ma na imię Kinga, to raczej chyba opisałAŚ ;p
:D
Nie sprawdziłem nic, i nie wiedziałem, że Ona ci to ;)
Mam takie wrażenie że Filmweb przez lata się rozwijał, z kłopotami ale choć trochę szedł do przodu, aż tu nagle nastąpił regres umysłowy zarządców, a wraz ze spadkiem ich inteligencji postanowili usuwać z portalu to, co przerasta już ich zdolności rozumienia.
W tym przypadku nie rozumieją potrzeby zaznaczenia płci, po co taki kłopot, skoro wszyscy to użytkownicy, czyli "Oni"... :P
A może już nie mieści im się w głowach, że kobiety też mają tu konta... że umieją w ogóle obsługiwać komputer, w tych chwilach gdy oderwą się od garów :P