Co sądzicie o tym filmie.......Moim zdaniem jest to doskonała komedia dla całej rodziny......:-)
Pozdro
Ah ten Shrek... Hmmm... :) Nie mogłem się doczekać kiedy w końcu go obejrzę, a kiedy już to zrobiłem nie zawiodłem się w ogóle :D ;P Jest po prostu świetny!!!
Jedna z niewielu kontynuacji, na której nie można się zawieść :D Wspaniała bajka dla tych starszych dzieci ;)
Wpierwszej części to była bardzo fajna bajka z dodatkiem dla "dużych dzieci". Niestety troszeczke się zawiodłem na drugiej części - za dużo tego dla "dużych..." a troch mniej tego dla małych. Nie jestem mały, ale szkoda mi tych dzieciaków, które nie wiedzą dlaczego słuzby porządkowe zabierają kotu woreczek z kocimiętką!
Ogólnie film niezły, ale tylko niezły - pierwsza część była powalająca - może to dlatego, że wtedy nikt jeszcze nie zrobil takiego filmu i to była nowość. Może dlatego zrobiła na mnie takie wrażenie. druga część jest po prostu słabsza, ale (podkreślam to cały czas) jes też niezła!!!
Dokładnie!!! Mam takie same odczucia. Pierwsza część była rewelacyjna, a ta już trochę mniej. Jest oczywiście zabawna, ale to już nie to samo;-)
Druga cześć tej bajki jest do kitu !! Wogóle jak byłam na tym w kinie to myślałam że zasne !! Jak ktoś tak uważa jak ja to walcie na mój e-mail !!
II część była bez sensu, nie umywa się do I. Takie jest moje zdanie. Jedynie kot w butach i osioł byli spox i sama końcówka.