Pozwoliłem sobie napisać nowy wątek za sprawą reklamy filmu ' Jestem taka piękna' w TV. W tejże zapowiedzi padają słowa:'Film który powinna zobaczyć każda kobieta'. Nie podważam tego ale mam pytanie do was drodzy fani Kina.
'Jaki wg was JEDEN film powinien zobaczyć każdy mężczyzna? '
Jest wiele takich produkcji ale pytam o taki który jest jedyny obowiązkowy waszym zadaniem. Piszcie proszę wasze propozycje
Gladiator, ale to można obejrzeć w tym lub następnym życiu. Albo Jabłka Adama, o ile nikt cię nie zastrzeli z gofrownicy.
Rambo1 albo wejście smoka albo Kubricka jak ścieżki chwały czy full metal jacket. Ale chyba takie must see to serial kompania braci
Dziękuje i proszę o kolejne propozycje takich typowo męskich filmów z których możnaby wybrać jeden szablonowy. jest wiele takich filmów ale nie każde pasują do tych wyróżnionych/wyjątkowych np Rambo 1 już tak ale inny męski z Sly jak Cobra może zobaczyć facet ale nie musi
Przepraszam że piszę teraz ale jeśli byłbyś/byłabyś tak dobra i powiedziała mi coś więcej o 'Szkole uczuć'. Dlaczego ten film spośród wielu o miłości powinien zobaczyć każdy mężczyzna? Przyznam się że nie miałem okazji go zobaczyć więc proszę o odpowiedź gdyż lubię zaczynać oglądanie z pewną postawa bym mógł zwrócić na coś konkretnego uwagę a nie tylko na piękną historię o miłości