Pozwoliłem sobie napisać nowy wątek za sprawą reklamy filmu ' Jestem taka piękna' w TV. W tejże zapowiedzi padają słowa:'Film który powinna zobaczyć każda kobieta'. Nie podważam tego ale mam pytanie do was drodzy fani Kina.

'Jaki wg was JEDEN film powinien zobaczyć każdy mężczyzna? '

Jest wiele takich produkcji ale pytam o taki który jest jedyny obowiązkowy waszym zadaniem. Piszcie proszę wasze propozycje

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Outsider1991

Gladiator, ale to można obejrzeć w tym lub następnym życiu. Albo Jabłka Adama, o ile nikt cię nie zastrzeli z gofrownicy.

dobrypiatek

Co do Gladiatora to się zgadzam j proszę o kolejne propozycje ;)

Outsider1991

Pytałeś o jeden film.

Outsider1991

Rambo1 albo wejście smoka albo Kubricka jak ścieżki chwały czy full metal jacket. Ale chyba takie must see to serial kompania braci

Outsider1991

Ojciec Chrzestny zdecydowanie, ten film powinien zobaczyć po prostu każdy

pavel13

Dziękuje i proszę o kolejne propozycje takich typowo męskich filmów z których możnaby wybrać jeden szablonowy. jest wiele takich filmów ale nie każde pasują do tych wyróżnionych/wyjątkowych np Rambo 1 już tak ale inny męski z Sly jak Cobra może zobaczyć facet ale nie musi

Outsider1991

Il buono, il brutto, il cattivo.

Outsider1991

Ewentualnie jeszcze Szkoła uczuć.

dobrypiatek

Przepraszam że piszę teraz ale jeśli byłbyś/byłabyś tak dobra i powiedziała mi coś więcej o 'Szkole uczuć'. Dlaczego ten film spośród wielu o miłości powinien zobaczyć każdy mężczyzna? Przyznam się że nie miałem okazji go zobaczyć więc proszę o odpowiedź gdyż lubię zaczynać oglądanie z pewną postawa bym mógł zwrócić na coś konkretnego uwagę a nie tylko na piękną historię o miłości

Outsider1991

Jaja to były zwykłe. Kontrast. Szkoła uczuć to infantylny kit.

Outsider1991

Django

Outsider1991

Chłopaki nie płaczą

Outsider1991

Pluton

Outsider1991

Ładunek 200

Outsider1991

Jojo Rabbit

użytkownik usunięty
Outsider1991