Mam ogromną prośbę, czy ktoś może mógł by mi pomóc w odnalezieniu. Oglądałem go dość dawno, a ostatnio znowu mi sie przypominał ale za nic nie mogę sobie przypomiec ani konkretnego aktora ani tym bardziej nazwy filmu. Odnośnie szukanego filmu na pewno jest to film z typu sci-fi (ewentualnie fantasy ale to juz raczej naciągane). Nie pamiętam za wielu szczegółów natomiast głównym tropem jest to że bohaterowie filmu potrafili kierować innymi ludźmi i to co mi bardzo utkwiło w pamięci to to że podczas tego transu !!!ich oczy stawały się niemal całkowicie czarne!!!. Jeśli dobrze pamiętam taką moc posiadali zarówno dobrzy jak i źli bohaterowie. Jeżeli to się przyda to wiem że jedną z pozytywnych bohaterek była dziewczyna. O ile mnie tez pamięć nie myli jedną z głównych ról grał jakiś czarnoskóry aktor (ale nie jestem na 100% pewien) i jeśli dobrze pamiętam był on jakimś agentem i raczej był zły. Będe wdzięczny za jakiekolwiek tropy, bo myślę nad tym i szukam już od kilku dobrych dni. Od razu dodam że nie jest to żadna z części X-men..