Poszukuję filmu - obstawiam, że lata 1990-2010, dramat, melodramat, widziałam go miliony lat temu, więc mogę już nie pamiętać - była wichura, kobieta szła ulicą z gęstą a'la brytyjską zabudową (szeregową) i uderzyły ją drzwi. Mężczyzna tam mieszkający zaprosił ją do mieszkania i doszło do stosunku. Później ona wracała do niego, w kolejnych dniach, chociaż był to bardziej gwałt. W moich wspomnieniach ten mężczyzna wyglądał jak Pierce Brosnan, ale niestety nie mogę zlokalizować tego filmu pośród jego filmów. Wiem, że trochę mało szczegółów, ale wierzę w Waszą siłę i z góry dziękuję za pomoc!
chociaż jeszcze go nie obejrzałam, ale tak po kolorystyce i bohaterach na 99% to jest właśnie to, więc ogromne dzięki! Ten film wraca do mnie od jakiś 20 lat.
Wichura powoduje, że kobieta przewraca się na ulicy i rani kolana, podnosi ją z ziemi młody przystojny Francuz prowadzący antykwariat, zaprasza ją do mieszkania, tam opatruje jej nogi i kobieta wraca do domu do syna i męża. Jednak postanawia wrócić do młodego faceta celem pożądania seksualnego, na czym spotkania nie mają zdać się końca.
Dzięki ogromne! Bez Was bym chyba kolejne miliony lat tego szukała - za chwilę idę obejrzeć to już jako świadomy człowiek. A wlasnie ja to pamiętam jak leciało w telewizji chyba na programie 4, późną nocą.