Witam, kiedyś, co najmniej 8 lat temu oglądałem film (wydaje mi się że film z początku XXI wieku). Był to Horror Science Fiction. Akcja rozgrywała się w jakby sterylnym dużym budynku, a panowała w nim biała sceneria. Chodziło o to, że zapanowała jakaś epidemia czy coś w tym stylu, gdzieś na początku filmu byli pokazywani naukowcy podczas pracy z jakimiś probówkami itp. Pod koniec filmu bohaterowie weszli do pomieszczenia (jak dobrze pamietam) i tam był duży zmutowany człowiek (coś jak Boss w grze :P), ale podczas filmu bohaterów atakowało dużo mutantów. Pamiętam też że na koniec filmu już po scenie z tym bossem jednemu z bohaterów wyrosły kolce na plecach/łopatkach... Tyle pamiętam z tamtego filmu, z góry mówię że to na pewno nie Resident Evil ;p Także jak ktoś ma pomysł co to mogłobyć, to byłbym wdzięczny

KopsonKrk

Tyle, że to jest Resident Evil ^^
Może przypadkiem pomieszałeś filmy i stąd nieporozumienie?

Dealric

Która część według ciebie to jest ?
Właśnie to nie jest Resident evil, i dlatego to podkreśliłem bo kiedyś szukałem już tego filmu i wszyscy mówili że to Resident Evil. To 2 różne filmy łączy je tylko to że są o zombie ;p

KopsonKrk

Szczerze mówiac pasuje z grubsza do pierwszej... i do drugiej, najbardziej chyba do 4 (5? nie pamiętam która która). Każdy element opisany przez Ciebie pasuje do tej serii.
Za to nie przypominam sobie jakiegokolwiek innego filmu który zawierałby więcej niż połowę elementów.

Dealric

1 i 2 część Resident Evil, to na pewno nie jest to. A następne części także nie, gdyż tak jak pisałem oglądałem ten film 8-10 lat temu a wtedy nie było tych części