Co to za film, w którym:
-dokonano mistyfikacji załogowego lotu na Marsa
-gdy rakieta(chyba w drodze powrotnej) wybucha, człowiek, który niby chciał uchronić kosmonautów, postnowił ich zabić
-jednemu udało się uciec, na pustyni jadł węża, przybył na własny pogrzeb
-chyba grał Robert Vaughn
Dziękuję. :)
Kolejne filmy, których tytułów szukam, to:
1:
-(chyba tak było) na początku filmu autobus wpada do jakiejś przepaście, chyba wulkanu
-(chyba) młody chłopak zabija swoich rówieśników, jako dziwna bestia
-jedną z ofiar wciąga "w łóżko", gdy ta(chodzi o chłopaka raczej) słucha głośno muzyki. Potem widzimy gejzer krwi uderzający w sufit.
-na końcu gonią się chyba w jakichś żywopłotach
2:
-koleś chce się mścić i przerabia swoją brykę(chyba Big Trucka) tak, że wmontowuje w nią jakieś świdry i rozwala samochody swoich wrogów na ulicy
Co do pierwszego filmu to identyczna niemal scena z wciąganiem w łóżko była w Koszmarze z ulicy Wiązów ale reszta z twojego opisu się nie zgadza więc może pomieszały Ci się dwa różne filmy :)? W każdym razie tu jest ta scena gdybyś chciał sprawdzić.. http://www.youtube.com/watch?v=Ee13oq72JB0
no więc z tego co mi sie kojarzy to:
"-(chyba tak było) na początku filmu autobus wpada do jakiejś przepaście, chyba wulkanu "
Koszmar z ulicy Wiązów 2
"-jedną z ofiar wciąga "w łóżko", gdy ta(chodzi o chłopaka raczej) słucha głośno muzyki. Potem widzimy gejzer krwi uderzający w sufit.
Koszmar z ulicy Wiązów
"-na końcu gonią się chyba w jakichś żywopłotach "
Lśnienie
"-na końcu gonią się chyba w jakichś żywopłotach " - Cha cha cha!!! Dobre, kurdę balans! Dobre!
Nie no, Lśnienie znam. Ja po prostu myślałem, że to wszystko w jednym filmie, ale raczej się myliłem.