MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE FILMY TO :
1.Władca Pierścieni (wszystkie części)
2.Shrek 2
3.Troja
4.Shrek
5.Epoka Lodowcowa
6.Gdzie jest Nemo?
7.Król Artur
8.Uciekające kurczaki
9.Goście w mieście
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sluchaj Paula, niech zgadne - masz 13 lat...
Jezeli tak, to spoko, w Twoim wieku tez bym takie filmy wymienil :)
Pozdrawiam
tubu5000
OMG!!!!!
niby de gustibus....
jednak trudno mi było powstrzymać ten okrzyk szoku
jedynie młody wiek i długa lista jeszcze nie obejrzanych lektur obowiązkowych może tłumaczyć tę listę
A moja lista wygląda inaczej 1.Spider-Man 1 i 2; 2.Blade 1 i 2; 3.Władca Pierścieni (trylogia); 4.Gwiezdne Wojny (saga); 5.Koszmar z Ulicy Wiązów; 6.Mission: Impossible 1 i 2; 7.Matrix (trylogia); 8.Spawn; 9.Terminator (trylogia); 10.Resident Evil; Listę pisałem od ręki, więc pare filmów mogłoby zmienić miejsce na liście, ale co tam.
rany aż boli... podrośniesz to może ci się gust wyprostuje. chociaż ja już sam nie wiem... ręce i cycki opadają :/
rany aż boli... podrośniesz to może ci się gust wyprostuje. chociaż ja już sam nie wiem... ręce i cycki opadają :/
Prawie same bajki ? To chyba rzeczywiscie jestes mloda, ale ja tez, roznica jest taka ze mam inna liste niz ty i moja jest w wiekszosci wypelniona horrorami, ale sa gusta i gusciki, a na ich temat sie nie dyskutuje :P
Ale sie czepiacie :/... Przeciez teraz coraz czesciej robia filmy animowane (szczeg. komputerowa animacja), na ktorych dorosli tez sie moga posmiac - w koncu scenarzysci zauwazyli, ze dzieci same do kina nie chodza. No i nie kazdy musi uwielbiac Kurosawe, Antonioniego czy Wajde
ps _ Jestem juz dluzszy czas pelnoletni :)