MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE FILMY TO :
1.Władca Pierścieni (wszystkie części)
2.Shrek 2
3.Troja
4.Shrek
5.Epoka Lodowcowa
6.Gdzie jest Nemo?
7.Król Artur
8.Uciekające kurczaki
9.Goście w mieście

paula_szprot

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
paula_szprot

a moim zdaniem to już za dużo było podobnych tematów :/

czekajcie... moze ja też stworze taki temat ?! :D :D :D

użytkownik usunięty
paula_szprot

Sluchaj Paula, niech zgadne - masz 13 lat...
Jezeli tak, to spoko, w Twoim wieku tez bym takie filmy wymienil :)
Pozdrawiam
tubu5000

paula_szprot

OMG!!!!!
niby de gustibus....
jednak trudno mi było powstrzymać ten okrzyk szoku
jedynie młody wiek i długa lista jeszcze nie obejrzanych lektur obowiązkowych może tłumaczyć tę listę

paula_szprot

A moja lista wygląda inaczej 1.Spider-Man 1 i 2; 2.Blade 1 i 2; 3.Władca Pierścieni (trylogia); 4.Gwiezdne Wojny (saga); 5.Koszmar z Ulicy Wiązów; 6.Mission: Impossible 1 i 2; 7.Matrix (trylogia); 8.Spawn; 9.Terminator (trylogia); 10.Resident Evil; Listę pisałem od ręki, więc pare filmów mogłoby zmienić miejsce na liście, ale co tam.

paula_szprot

rany aż boli... podrośniesz to może ci się gust wyprostuje. chociaż ja już sam nie wiem... ręce i cycki opadają :/

paula_szprot

rany aż boli... podrośniesz to może ci się gust wyprostuje. chociaż ja już sam nie wiem... ręce i cycki opadają :/

paula_szprot

paula_szprot

wow dodało się 3 razy :) a to ku przestrodze :)

paula_szprot

paula_szprot

Prawie same bajki ? To chyba rzeczywiscie jestes mloda, ale ja tez, roznica jest taka ze mam inna liste niz ty i moja jest w wiekszosci wypelniona horrorami, ale sa gusta i gusciki, a na ich temat sie nie dyskutuje :P

aDa_

Ale sie czepiacie :/... Przeciez teraz coraz czesciej robia filmy animowane (szczeg. komputerowa animacja), na ktorych dorosli tez sie moga posmiac - w koncu scenarzysci zauwazyli, ze dzieci same do kina nie chodza. No i nie kazdy musi uwielbiac Kurosawe, Antonioniego czy Wajde
ps _ Jestem juz dluzszy czas pelnoletni :)

użytkownik usunięty
paula_szprot

??????????????????????????????????????????? i na co to komu