Witam. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Łodzi są jakieś sklepy stacjonarne z tanimi filmami? Mogą też to być filmy używane.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Martnldz

Google nie gryzie i nie piecze w tyłek, na OLX masz pełno ogłoszeń z Łodzi.

https://www.google.pl/search?q=%C5%82%C3%B3d%C5%BA+u%C5%BCywane+filmy&oq=%C5%82% C3%B3d%C5%BA+u%C5%BCywane+filmy&aqs=chrome..69i57.9320j0j4&sourceid=chrome&ie=UT F-8

WujekChu1ek

A czytanie ze zrozumieniem też nie boli. Na olx znajduje tylko prywatne osoby, a mi zależy na tym aby były to sklepy stacjonarne.

Martnldz

Google także nie boli i nie będę cię prowadził za rączkę, pokazałem, że coś takiego istnieje w ogóle i także możesz sprawdzić czy istnieją takowe sklepy... Uwaga na google...WOW niesamowite co?

WujekChu1ek

Nie pyskuj.

Vachell

Ćmij roladę!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vachell

A Ty sraczkę tołpygi.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vachell

Wąchaj zbuka pterodaktyla.

WujekChu1ek

Ugotuj mi obiad.

Vachell

Smażonego hemoroida na głębokim tłuszczu, doprawionym digidongami, kawałkami kupy na włosach z dupy:P

WujekChu1ek

Miałem na myśli jakieś kotleciki sojowe, nie Twój niedzielny obiad :D

Vachell

Idź ty się z tym twoim wegetariaschizmem utop:P

WujekChu1ek

Zbyt dobrze pływam, a kotleciki sojowe to samo zdrówko :)
Zjadłbyś, a nie karmisz cholesterol, w tym wieku uważałbym na Twoim miejscu :D

Vachell

Akurat wczoraj robiłem schab na parze, ryż i sałatkę ze świeżych warzyw z winegretem... Nie zauważyłem tam zbyt wiele cholesterolu, poza tym owy cholesterol to mit, dla tępych mas.

WujekChu1ek

Ej, czyżby to był jakiś atak na moją wybitną postać? :D

WujekChu1ek

Ej, to był jakiś atak na moją wybitną postać? :D

Vachell

Nie, to była postać na mój wybitny atak:P

WujekChu1ek

Wypij se piwo.

WujekChu1ek

Ta tylko, że google nie wszystkie sklepy Ci pokaże. Kilka sklepów znalazłem czystym przypadków idąc ulicą których w google mi nie znalazło. A spodziewam się że takich sklepów może być dużo.