Czemu Matrix zszedł na 12 miejsce ? Jestem ciekaw czy ludzie zanizają go specjalnie, czy dlatego, że nie podobał im się on.
Lecz jak by nie było to jaki film ma najwięcej głosów ;-) - 20061 - Matrix ;] pzdr
Nie chodzi o to ile ma głosów, tylko jakie oceny dostawał np. "Skazani na shawshank " ma średnią 8,53 (czyli większość dawała ocenę 8/10) , no a średnia "Matrixa" to 8,22. (czyli dostawał np. jakieś 7/9). Czy już wszysto jaśniutkie?
Pozdrawiam.
:) moją opinie znasz, numer jeden sie należy albo przynajmniej pierwsza trójka, szkoda że wydostał sie z pierszej dziesiątki:( pozdrawiam
akurat biore sie za oglądanie 2 części:)
mikesz - tzn ja wiem jak to działa, tylko tak sobie napisałem, że ma najwięcej głosów. Pzdr
Aha, idę sprawdzić jaki fiilm jest na I miejscu na IMBD.
wg. mnie ten film nie powinien byc nawet w pierwszej 50tce. wiec zupelnie nie rozumiem po co zadawac takie irracjonalne pytania. a czesc osob pewnie specjalnie daje 1 zeby w razie czego ich ulubione filmy latwiej mialy przeskoczyc to czy owo.jak kiedys przypadkiem trafie na ktoregos matrixa tez tak zrobie zeby glowa w mur albo swiety graal przeskoczy go :D
Własnie , czemu Matrix schodzi coraz niżej? przecież wszystkie dzieci lubią matrixa , skąd w takim razie taka niska nota ?
Własnie , czemu Matrix schodzi coraz niżej? przecież wszystkie dzieci lubią matrixa , skąd w takim razie taka niska nota ?
Wiesz trudno powiedzieć dlaczego spada, ludzie uważają że to beznadziejny film ,myślę że przeważnie dlatego że nie zrozumieli go,sama za pierwszym razem nie do końca wszystko zrozumiałam, co nie które momenty w filmie są nie do końca jakby zrobione ale przecież nie jest to film komercyjny tylko robiony z własnego budżetu i zobacz i tak jaką popularnością się cieszy,te filmy które są robione teraz moim zdaniem często wykorzystują pewne momenty (nie wspominając już o muzyce albo samej reklamie,która jest po prostu ściągnieta tylko inni aktorzy).Sam pomysł filmu jest bardzo orginalny i a inne to już takie "sobowtóry" starych pomysów może z zazdrości dają mniej?Ten film jest pionierem w tematyce "Czym jest rzeczywistość"(nie wiem jak to ująć) i w efektach specjalnych a inne filmu podłapały taki styl filmowania, zobaczyły żę to się podoba i teraz robią "gorsze wersje";Chce poprostu wybronić troszke ten film bo nie zasługuje moim zdanie na miejsce 12, chyba nie do końca się jasno wyraziłam :)uważam że jest to film ponad czasowy i nie ma takiej skali żeby go oceniać
Pewnie nigdy się nie dowiemy,..........ale osobiście wątpię aby komuś się chciało zaniżać jakiś film. Miejsce jest takie a nie inne, ponieważ film jest dosyć trudny w odbiorze dla przeciętego widza. Kolejnym powodem jest fakt ze jest to film Sci-Fi, a takie filmy już teraz nie robią takiej furory...