Jupi:) Niedługo premiera (mam nadzieję że będzie super) filmu "Sekretne Okno" w roli głównej mój ulubiony aktor Johny Deep. Ja wiem że to może za wcześnie ale może ktoś z was miał okzję go już widzieć...? bo z tego co wiem to w stanach premiera była kilka miesięcy temu. No ale i tak czekam na premierę w polsce z niecierpliwością:) pozdrawiam

Kwiatek_3

Ja nie widziałam jeszcze filmu, ale też się wybieram i niemoge się doczekać... Może i Johny Deep nie jest moim ulubionym aktorem, ale jakby nie było jest przystojny i też go lubię ;) Mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania i to bedzie naprawdę udany wieczór w kinie...

Olenka_3

Co do tego że jest przystojny to się zgadzam w 100% :) Też mam nadzieję że to będzie udany wieczór w kinie. Pozatym jak Johny gra to musi być udany! Widziałaś może jak zagrał w filmie "Piraci z karaibów". Był poprostu boski :)))

Kwiatek_3

Filmu jeszcze nie widziałam ale czytałam książkę :)

Nariel_ArYarrel

oooo...i jak wrażenia po książce? bo janiestety nie czytałam...

Kwiatek_3

Nie wiem czy wiesz dokładnie co i jak więc na wstępie. Film powstał na podstawie opowieści Stephena Kinga "Sekretne okno, sekretny ogród" z książki "Cztery po północy". Tak naprawdę to ta historia najmniej przypadła mi do gustu o wiele lepsze są "Langoliery" i "Policjant biblioteczny". Co do samych wrażeń to na początku sprawa wydaje się oczywista i nie widać w niej nic nazbyt dziwnego ale w miarę rozwoju człowiek zaczyna sie gubić co się wydarzyło naprawdę a co jest wytworem umysłu bohatera. Na dodatek jak już coś sie naprawdę wydarzy to okoliczności są dziwne. Pamiętam zakończenie ale zapomniałam dlaczego tak sie stało. Zresztą nic o nim nie powiem by nie psuć ci filmu. Pozdrawiam.

Nariel_ArYarrel

Zaintrygowałaś mnie tą książką. Bardzo lubie czytać książki na podstawie których zostały potem nakręcone filmy. Obecnie jestem w trakcie czytania książki "Nigdy w życiu". Jak skończę to obejrzę sobie film:) Potem dokonam porównania...Dzięki za wyjaśnienie.pozdrawiam