Który waszym zdaniem najlepszy film ukazał sie w tym roku w kinach ??? moim zdaniem m.in. "Gwiezdne Wojny : Epizod III - Zemsta Sithów"... czycoś jeszcze ...?? :]

k4c5er

hmmm. Jak dla mnie to za wcześnie na takie stwierdzenia. Na pewno dla fanów Gwiezdnych Wojen będzie to ich ostatnia część. Ale patrząc obiektywnie, to jeszcze jest za wcześnie na takie podsumowania. Pzdr

k4c5er

zgadzam sie ze skimos! jeszcze nie zbliza sie koniec roku... wedlug mnie hitem moze okazac sie "madagaskar", na ktory osobiscie wybiore sie do kina :D

Kicha

Heh ja dzisiaj idę :D I czuję że nie będę żałować ;) Pzdr

skimos

Jestem fanką "STAR WARS" (choć coraz wyraźniej zdaję sobie sprawę z faktu, że raczej starej trylogii, bo trzeci Epizod nie był już w stanie uratować nowej), lecz palmę pierszeństwa muszę oddać "SIN CITY". Świetny film!!! W tym roku pojawi sie na ekranach jeszcze parę innych ciekawych produkcji, ale na razie "SIN CITY" wydaje mi się niezagrożone jako najlepszy film tego roku...

Pozdrawiam!

k4c5er

Najlepszy film, jaki pojawił się w kinach w tym roku to bez wątpienia "Sin City". Genialny klimat, genialna fabuła, świetna reżyseria i aktorstwo. Polecam, choć nie każdemu.

k4c5er

Chyba jednak troche za wcześnie na takie podsumowania. Może poczekajmy do końca roku? I sama nie wiem bo jak na razie na każdym filmie jakim byłam mogę powiedieć że był najlepszy:D

k4c5er

Moim zdaniem narazie najlepszy był "sin city".
Ale w tym roku będzie jeszcze duuużo nowych filmów i mam nadzieję,że będą jeszcze lepsze.
pzdr:)

ani

Tak jest bezkonkurencyjnie "Sin City", ciekawe wątki, fabuła iście zgrana no i na uwagę rzecz jasna zasługuje obsada(Alba, Willis....i wiele innych)

Ireth

Tak jest, "Sin City" najlepsze w tym roku ! "Gwiezdne Wojny" tak sobie,długo czekałem i mocno się zawiodłem. Nieźle wypadł te "Mechanik".

Pzdr.

k4c5er

A ja będę bronić "Gwiezdnych Wojen" :P "Sin City" b. dobry, ale jednak jako fanka SW stawiam na EIII. Do końca roku jeszcze daleko więc zobaczymy co los przyniesie :)

k4c5er

Zdecydowanie Sin City, choociaż jestem też ciekawa Wojny Światów