Super Filmy!!!Szczególnie Władca(tak jak książka). Ludzie czy ktoś tulubi Władcę?????

paula_szprot

No pewnie, że ktoś lubi, np. Ja :] Ale książki nie przeczytałam, jestem w połowie I tomu :D Shrek też jest bardzo fajny, obie części są powalająco śmieszne :)

paula_szprot

Pewnie że ktoś lubi:):) np. ja !!!!! a zwłaszcza aktorów któży tam grali:P
poza tym historia tego filmu jest spoko! Shrek jest najfajniejsza bajką jaką oglądałam a zwłaszcza Shrek 2!!!!

wer_2

a i zapomniałam o Troi gdzie grał super boski:P Brad Pitt. Ten gośc jest super!!!

paula_szprot

Coz ja napisac mogę. Władca Pierścieni jest czymś wspaniałym, czyms czego nie da sie opisać. Ja interesowałam się książką, a potem dopiero film oglądałam. Na każdej części w kinie byłam i nie mogłam dać wiary jak wspaniale zostało to zrealizowane. Jeśli chodzi o Troje to mam podobne zdanie jest świetna. Shrek i Epoko są naprawdę dobre :)))

paula_szprot

Troja jest z tych 4-ech filmów najsłabsza ale i tak tdzyma się w okolicach 4, 4+. Animacja komputerowa jest wg. mnie za każdym razem świetna, a 'Władca...' to klasa sama w sobie :).

Pr0t0n

dzivne to zestawienie :O cos jak czekolada + kwaszony ogorek :O

paula_szprot

Ja lubie Wladce!! :))) zreszta wszystkie wymienione przez Ciebie filmy bylu super. najwiecej zastrzezen mialabym do Troi... Władca jest dla mnie kultowym filmem, ogladalam go juz tyle razy i dalej lubie do niego powracac. szczegolnie podobala mi sie druga czesc "Dwie wierze" i niezapomniana bitwa o Helmowy Jar...... cudo nic dodac nic ujac! pozdro!