Od dłuższego czasu czekam aż w kinach pojawi się nowy film z Johnny'm Depp'em- Sweeney Todd. Postanowiłam, że na niego pójdę, ale... Wie ktoś czy to prawda, że jest to film od 18 lat?? Proszę o szybką odpowiedź...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
jaaak

W Czeskiej Republice od lat 15+, wg rankingu MCAA "rating R" czyli "under 17 requires accompanying parent or adult guardian". U nas w Polszy, katolickim raju moralności wsiakajej to pewnie minimum 18+ albo mniej i z mamusią. Baju, baju...Johnny nie tym razem.

A tak na marginesie, to nie wiem jak można tak eksploatować tego samego aktora w tego typie rolach neurotycznych dziwaków. Blah, w Edku nożycorękim i "Fabryce czekolady" (czy jaki toto miało tytuł) jako Willy Wonka (brzmi prawie jak willy wanker; hahaha ;)

Icheb

ups enter za wczesnie wcisnąłem..

cd...

Blah, w Edku nożycorękim i "Fabryce czekolady" (czy jaki toto miało tytuł) jako Willy Wonka (brzmi prawie jak willy wanker; hahaha ;) ale tu - odgrzewane kartofle, chociaż to tylko moje przypuszczenie. A nóż, widelec będzie (arcy)dziweło <- literówka zamierzona.

jaaak

no niestety tak bo jest tam za dużo krwi przynajmniej ja tak słuszałam.Ale ja i tak pójde:):)

Sweeney

Oglądałem jakiś czas temu, ale wg. mnie jest tak dobry, ze chciałem iść do kina - i proszę bardzo! Dowodzik kobieta chciała ode mnie >.<
A za cztery miesiące skończę 18 lat... I tym sposobem obejrzałem "Lejdis" :P

jaaak

witam
na film wpuszczaja od 18 lat!!!

nawet mi sprawdzali dowod .....mam 27 <lol>