Wielka Prośba gdzie mogę obejrzeć film pod Tytułem ( locked in silence ) z roku 1999 ?? z góry ogromne dzięki

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Dawid_D1

ma to z lektorem pewien kolekcjoner,moj dalszy znajomy,ale on nie da tego darmo,zbiera dla siebie,a w internecie znalazlem tylko po angielsku w hd,ale link tu nie wchodzi(chyb administrator blokuje)

maciek27

To wyślij mu na priv, albo lepiej napisz przekształcając linka w tekst np. wuwuwu(kropka)filmweb(kropka)pl... itd.
Możesz też napisać nazwę domeny, to sobie ją sam znajdzie a podać mu tylko część adresu zawierającą konkretne parametry namiaru na stream np. na YouTube kanał "filmweb" to jest UCoBAIXCf4U3RFYj0EnoczCw
Możesz też skrócić adres całego linka i wpisać oznaczenie domeny np. goo gl i podać identyfikator alfanumeryczny.

maciek27

DAWAJ PO ANG

maciek27

NA PRIV DAJ ALBO ROZBIJ LINK NA 2 CZĘSCI

Dawid_D1

po angielsku nigdy to nie bedzie tak dobre jak z lektorem,ale prosze bardzo http://nachostimekropkatv/zykrd8nxh6o8-locked-in-silence - tu pan ma,zycze panu milego seansu

maciek27

ZA ILE BY PUŚCIŁ Z LEKTOREM ???

Dawid_D1

ja nie mam tego z lektorem tylko daleki znajomy kolekcjoner(bo znam kilku zbierajacych vhsy albo ripy),nie wiem prosze pana ile on by chcial,ale na pewno drogo

Dawid_D1

znając tego człowieka na pewno nie puści poniżej 1000zł

Dawid_D1

ja nie mam na to żadnego wpływu