Wiem, że to trochę dziwny temat. Jednak skoro już zkładam ten temat to przejdę do rzeczy - czy wg was są takie aktorki lub aktorzy, w których was COŚ denerwuje, albo "wredny" wyraz twarzy???

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Loolly

Antonio Banderas, Sylwester Stalone i czasem Arnold Schwarzeneger.
Z aktorek to nic mi na razie nie przychodzi do głowy..

Loolly

Nie znam żadnego aktora, dlatego nie mogę powiedzieć czy ktoś mnie denerwuje, a wyrażanie takich opinii jedynie na podstawie obejrzanych filmów byłoby niesprawiedliwe, gdyż aktor w filmie jedynie odgrywa rolę, nie pokazuje jaki jest naprawdę. Właściwym tematem byłoby "co was denerwuje w postaciach filmowych?", nie sądzisz? A co do "wrednego" wyrazu twarzy u ludzi filmu, to jak dla mnie może on być jedynie atutem dla aktora, który powinien ów atut jak najlepiej wykorzystać.

użytkownik usunięty
kamo

zgadzam się z tobą, ale jednak nie jestem w stanie obejrzeć filmu z Sylwestrem Stalone, poprostu mnie denerwuje, nawet nie wiem czym. pozdro;)

Mnie denerwuje Paris Hilton, mimo że żadna z niej aktorka, ale mimo to..

Loolly

Sarah Gellar. The Grudge byłby o wiele lepszy gdyby nie ona.

Loolly

Zgadzam się z Misty - Paris Hilton ma wredny wyraz twarzy i wszystko mnie w niej denerwuje!!!
Pozdr.

Loolly

Natomiast mnie wkurza R. Gere - jak go widzę to normalnie chce mi sie żygać ... to samo mam z M. Gibsonem, A z aktorek to P. Hilton (jeśli można ją nazwać aktorką) i J.Alba - nie wiem czemu :)

Buziaczki :)

Loolly

Kevin Bacon
nie wiem czemu, ale jakiś taki dziwny jest
pozdrawiam

opolanka

Patrick Swaze denerwuje mnie swoim pokazywaniem sie na ekranie i męczeńskim wyrazem twarzy. Och- nie moge oglądać filmów w których gra ale to nie wielka strata

kczajka007

Katie holmes kożuchowska, Paris Hilton

Pozdrawiam

Loolly

Jest taki aktor, a konkretnie Jeffrey Jones.

użytkownik usunięty
kAMSON

Ktoś z was napisał o Melu Gibsonie. Ja osobiście baaardzo go lubię, dlatego koniecznie musiałam wyrazić tu swoje zdanie o nim. A R. Gere też rzeczywiście mnie denerwuje..

Loolly

Paris Hilton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loolly

Ona co prawda nie jest aktorką, ale siedzi w telewizji. Kazimiera Szczuka. Jest po prostu wredna. Oglądałam raz program, w którym parodiowała niepełnosprawnych. Chore, nie?

Loolly

Ona co prawda nie jest aktorką, ale siedzi w telewizji. Kazimiera Szczuka. Jest po prostu wredna. Oglądałam raz program, w którym parodiowała niepełnosprawnych. Chore, nie?

Zelan

Keanu Reeves :/ Denerwuje mnie jego wyraz twarzy, oprócz tego: Małgorzata Kożuchowska, Paris Hilton :/ Julia Wróblewska ( ta dziewczynka która grała w Tylko Mnie Kochaj ) :/ , Mroczkowie , Kuba Wesołowski, Aneta Zając , Jesse McCartney :/ I inni...

Zelan

ona nie parodowiała niepełnosprawnej! przede wszystkim nie wiedziała, żeta dziewczyna jest niepełnosprawna! ja zresztą też nie.

veritaserum

Jak można być tak naiwnym i wierzyć ze nie zrobila tego celowo... przeciez ona drwi z ludzi w żywe oczy, grunt jej zadrżał pod nogami kiedy się okazało ze wreszcie jej drwina została ukarana ]:-)
A co do tematu... :)
Rob Schneider i Leonardo DiCaprio :/

użytkownik usunięty
Michal_19

DiCaprio mnie wnerwia jakoś. Czasem też Mel Gibson - taki bez wyrazu mi sie wydaje.
Pozdr!