Czy oglądał ktoś wszystkie części tego filmu?Co o nim sądzicie?Czy może też ktoś z was był na zlocie czarodziejów w Poznaniu?Dla mnie ten film jest wspaniały.Oglądałam wszystkie 3 części.Już nawet po kilka razy przeczytałam wszystkie tomy tej serii (a jest ich 5). Pozdrawiam!
jak dla mnie najlepsza jest 3 czesc filmu, najbardziej odbiega od ksiazki, i dlatego jest swietna ;]
Ogladalam pierwsze 2 części i jak dla mnie ( przeczytalam wszystkie czesci podobnie jak ty po kilka razy) film jest do bani i zupelnie nie moze sie rownac z ksiazka! Film wg mnie jest dla dzieci a ksiazka prezentuje sie o niebo lepiej. jesli podobala sie mojemu tacie to znaczy ze jest naprawde niezla. jezeli ktos ogladal film a ma podobne uczucia jak ja, niech sie wezmie za czytanie a pozytywnie sie rozczaruje! naprawde ksiazka jest duuuzo lepsza od filmu! pozdro!
Film ogladalam chyba z 1000 razy, i jak narazie podoba mi sie 1 i 2 czesc ;-) 3 dla mnie byla zbyt nudna na poczatq, mam nadzieje ze 4 okaze sie lepsza gdyz Ksiazka byla swietna. Ale zobaczymy. A z ksiazkowych czesc wszytskie sa wciagajace ( przynamniej mnie wciagnely ) tylko koniec byl zakaqjacy bo myslma ze ktos inny umrze ;-)