użytkownik usunięty

pytanko: jakie 3 filmy zabralibyście na bezludną wyspę (oczywiście byłoby tam dvd albo video)?
ja na pewno wzięłabym "Zieloną Milę" i "Cztery Pokoje", ale jeśli chodzi o trzeci film to wahałabym się między "Wyspą doktora Moreau", "Skowytem VI: Odmieńcy" a "Thelma i Louise".
A Wy?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

"Symetria", "Siódmy Papirus", i wahałabym się między "Utalentowany Pan Ripley", a "Chopin-pragnienie miłości".:-)

Władce pierścieni trylogie
no i bym zakończyła.

ale.................
jeżeli liczyć władcę jako jeden film
to bym wzięła jeszcze żywot briana (żeby się pośmiać) i tytusa andronikusa

zalezy na jak dlugo mial bym tam jechac, bo jezeli dluzej niz kilka dni to napewno zabral bym seriale np "Z Archiwum X" i "Czerwony Karzeł"

Ja bym zabrał 5 - http://www.filmweb.pl/5,%28pi%EA%E6%29,film%F3w,na,bezludn%B1,wysp%EA,temat,Topi c,id=266738 [www.filmweb.pl/5,%28pi% ...]
Pozdrawiam

Jeśli liczyć Władcę Pierścieni jako jeden film to do tego wzięłabym Dzień Świstaka i mojego ulubieńca- Wywiad z Wampirem... Mogę go oglądać non-stop (dosłownie!)
Pozdr.
M.

Mysza_2

też bym wziął Wywiad z wampirem i Lotra + Shreka

hellsend

"Władca Pierścieni", "Pulp Fiction" i stara trylogia "Star Wars" - bo wiem, że widziałam to milion razy i nigdy mi się nie znudzi:)
Pozdrawiam!

Nunariel

Na pewno Donnie Darko potem może Wywiad z Wampirem iiiiiiiiii niech będzie ta Drabina Jakubowa :) Chociaż chciałbym mieć też całą serię Smallville :P

"Wywiad z wampirem","Panna nikt","Wojaczek"....Te filmy mogę oglądać 50 razy dziennie bez przerwy...to zakrawa już na chorobę psychiczną;)

Zebra_2

"Porozmawiaj z nią", "Tańcząc w ciemnościach" i... na przykład... "To własnie miłość" :)