mam 2 pytania
1) skąd sie wział Dogget i po co on tam jest?
2) czy bedą kręcić 10 sezon?

Vito

1) Doggeta przydzieli do Archiwum X po to by pomogl odnalezc Muldera, a gdy ten sie znalazl (w pieknym stylu, hehe ;)) Dogget chcial chyba dalej poszukiwac prawdy.
2) Trzeba dziekowac wszystkim na niebie i ziemi, ze 9 sezon byl ostatnim. Teraz jest mowa tylko o filmie fabularnym.

Sel

"Trzeba dziekowac wszystkim na niebie i ziemi, ze 9 sezon byl ostatnim" ??? Co to za brednie :) Tak mowia tylko osoby bedace przypadkowym widzem...kazdy fan chcialby zeby ten serial trwal wiecznie.

Vito

Dogget został przydzielony agentce scally do pomocy w odnalezieniu Muldera, a teraz gdy sie odnalazł to dalej wyszukuje czegoś co wczoraj było w telewizji o 22.30 razem z jakąś kobietą.... myśle że będzie 10 seria ale tak wybajeczniona i naciągana że nikt z nas tego nie bedzie oglądał....

Maksym_eSz

Oj oskarzenie ze jestem przypadkowym widzem mnie troche zabolalo ;) tak sie sklada, ze przegapilam tylko kilka odcinkow 8 sezonu, tak to ogladalam wszystko, niektore nawet po kilka razy.to jest jest wystarczajacy powod do tego zeby uznac, ze ten serial mi sie podoba. a dziekowac trzeba za to, bo to co wymyslaja w tym sezonie, to juz naprawde lekka przesada..bo dobra mozna zniesc wspolne dziecko Muldera i Scully, ale wstanie z grobu glownego bohatera, to juz lekka przesada. i naprawde wole nie myslec co mogla by zawierac 10 seria..brrr..

Sel

"wspolne dziecko Muldera i Scully" ??? Tak jestes uwaznym widzem musze przyznac :) Dobrze ze tylko tutaj sie wypowiadasz :p Fakt z Mulderem przegieli zgodze sie ... ale cala reszta jest dobra ... trzeba zauwayc jak serial ewoluowal przez te lata ... obecnie to juz inny serial bardziej ludzki i bardziej dramatyczny niz kiedys.
P.S. Moich zdan nie traktuj osobiscie :) To tylko odpowiedz na Twoje zarzuty.

george_hagi

No musze sie zgodzic, ze pod pewnymi wzgledami jest lepiej, chociazby patrzac na sam wyglad Muldera i Scully? ;). Btw, to kto w koncu jest ojcem tego dziecka??I bez obaw, az tak bardzo sie nie przejmuje :)

Sel

No dobra przyznam sie ... to ja jestem ojcem ;)