Wiecie może z jakiego filmu jest to cytat?

..."Rodzice wieszali ci kotlet na szyi aby chociaż pies chciał sięz tobą bawić"...

Czekam na odpowiedzi;)

Fredek

Ja znam ten tekst z animowanego serialu pod tytułem "Dzieciaki z klasy 402" ale pewnie nie o to ci chodziło :)

Fredek

A Ty wiesz? Jesteś ciekaw czy ktoś też wie? Czy nie wiesz i chcesz się dowiedzieć? Jeśli nie wiesz to napisz jeszcze coś, co Ci się przypomina będzie łatwiej.

Elizabeth_3

Najgorsze jest to że nie mam nic...Liczyłem że ten tekst komuś gdzieś się obił o uszy a jeszcze lepiej będzie jak ktoś mi powie co to za film...
:-)

Fredek

----------------------------------------------------------Najlepiej jakiś obraz. Kawałek fabuły.

Fredek

To z "Mavericka":)
Mel Gibson opowiada Jodie Foster o jakiejś kobiecie, która "była tak brzydka, że matka wieszała jej na szyi kotlet, żeby chociaż psy się z nią bawiły".

ginger_2

Dzieki.
Gratuluję wiedzy filmowej. Jesteś wielka.

Fredek

Zgadzam się co do wypowiedzi, ale jeżeli chodzi tu o tekst z konkursu Cinema to niestety nie chodzi o ten film, gdyż w w filmie Maverick Mel mówi " była tak brzydka, że rodzice wieszali jej kotlet na szyi by chociaż psy się z nią bawiły" a cytat w Cimena brzmi nieco inaczej. Pozdroofkam :)