cieszycie sie?? bo ja tak. nie wiem czy niektorzy slyszeli tu o czyms takim jak skromnosc czy samokrytycyzm, rozumiem ze jest to forum publiczne i mozna tu pisac co sie chce, ale po pierwsze: ten dzial jest poswiecony filmom (nazwa FILMY chyba cos musi oznaczac nie?) i po drugie: po cos zostal stworzony wlasny blog (ew. forum INNE). wku***a mnie jak ludzie pisza tu o swoich urodzinach czy wielkich powrotach :P zrozumialbym gdyby napisal to np. ponk czy trueskawka (a btw czy ktos wie co sie z nia dzieje? filmweb stracil cos ze swego uroku bez jej swietnych komentarzy). forum schodzi na dno, to zadna przyjemnosc zagladac tu kilka razy dziennie i znajdowac tematy tego pokroju. kiedys (jeszcze mnie tu nie bylo :) o podobnej sprawie pisal ponk (http://filmweb.pl/Jubileusz...,Pamiętnik,starego,subiekta...,tfe...,użytkownika !,temat,Topic,id=93148) mysle jednak ze nie mial na mysli takiego 'ruszenia' filmwebu. spolecznosc portalu owszem kwitnie, ale poziom dyskusji ciagle niewiele odstaje od reszty (konkurencji :)) nie jest dobrze....