ehhh... jak mnie denerwuje jesli ktos udziela sie na blogu,na forach a nie ma nicku... gada jakies niestworzone rzeczy i znika... bez sensu to jest !przeciez wypada podac choc swoja ksywke a nie byc tak całkiem anonimowym osobnikiem.... brrr... nie moge tego zniesc... kilka razy sie juz z takim czyms spotkałam!!! brrr....
A jak mnie denerwuje robienie bałaganu przez pisanie tamatów niepodpadających pod daną kategorię, jak np. ten (który najlepiej pasowałby do INNE, ewentualnie do PORTAL FILMWEB.PL ) i to jeszcze ile razy
Skoro piszemy tu o rzeczach, które nas denerwują to ja też mam swoje do powiedzenia. Mnie (za przeproszeniem) wkurza to, jak przy jednym temcie na forum (np. właśnie FILMY) jest kilka tych samych propozycji do rozmów (bez obrazy, ale np. Twoje BRRR, Malwa), przez co nie widać innych, wcześniejszych, ciekawych tematów. Pozdr.
pojawiły sie 2 bo poczatkowo jeden nie wszedł... i dlatego dodałam 2!!!a co ja sie bede wam tłumaczyła!!!
wygrałam dzis cosik i nie chce sobie psuc nastroju!!! papa
Nie musisz sie wcale tłumaczyć, wystarczy że tego nie będziesz więcej robić, bo na razie Ci to jakoś nie wychodzi :(
P.S. Gratulacje
Ponoc więcej much złapie się na miód niz na ocet ;) Ale widze już pozytywne skutki - wow pojedyńcza odpowiedź ;)
ehhh... nio popatrz!!! nikt by sie tego nie spodziewał... hahaha a bynajmniej Ty... nio ale czasami zycie zaskakuje... a ludzie tym bardziej!
POZDRAWIAM!
pojawiły sie 2 bo poczatkowo jeden nie wszedł... i dlatego dodałam 2!!!a co ja sie bede wam tłumaczyła!!!
wygrałam dzis cosik i nie chce sobie psuc nastroju!!! papa