ok godz. 20 mam jade do wypożyczalni DVD po jakiś film na wieczór.. nie wiem jaki wypożyczyć. chciałbym żebyście mi pomogli wpisując swoje propozycje. niech to bedzie dobry film, chętnie jakaś nowość ale jakiś klasyk również mile widziany. no to czekam..... :)
Hmm... to zależy czy oglądasz sam, czy z dziewczyna i od wielu innych rzeczy, ale cóż, moja propozycja to:
Skarb narodów- dzisiaj obejrzałem, bardzo fajny filmik, no i teraz wchodzi na ekrany kin druga część, więc jak obejrzysz pierwszą, będziesz mógł sobie śmiało pójść na drugą do kina:)
Pozdrawiam
Już za późno ,ale polecam na przyszłość Gattaca - Szok przyszłości ;) mało osób widziało ,a film jest genialny IMO.
pozdro
no to polecam 'wyścig z czasem' Denzel Washington i Eva Mendes grają.. bardzo fajny.. polecam :) /sorry jak pokręciłam nazwiska ;p]
czołem,
wypożyczyłem "full metal jacket" i "tsotsi". obejżałem ten pierwszy a drugi na później..
gattace widzialem kiedys, ale nie za bardzo pamietam juz o co chodzilo, pamietam ze film byl dziwny bo akcja jakby w przyszlosci a samochodzy, ubiór jakby z lat 60tych.. i jeden z bochaterów fałszował próbki z moczem. a "wyścig z czasem" przemknął mi dzisiaj na półkach, ale jednak wziąłem coś innego.. dzieki wszystkim za propozycje :) pozdrawiam