Jeśli tamten post był w takim stylu jak ten, to nie dziwię się, że nikt nie zakumał o co chodzi...
Zadałem na forum pytanie: poszukuję tytułów filmów
Pierwszy jest o 2 dwóch studentkach.Biała i murzynka.Sytuacja dzieje się w Stanach i chyba był oparty na faktach.Podpadają gdzieś szeryfowi .Skazują je na ciężki więzienie (obóz pracy).Rodziny nic o nich nie widzą.Murzynka zostaje złapana na próbie ucieczki i zamordowana.Czy ktoś zna może tytuł.
Drugi film to film też na faktach o budowie pojazdu wojskowego Bradley
Dziękuję za pomoc
Niestety nikt nie odpisał. Zadałem pytanie dlaczego tak się stało.Było to moje pierwsze pytanie na forum i może dlatego czułem się z tym źle.
wpisz ten twój opis filmów w wyszukiwarkę filmwebu... ona jest intuicyjna i po słowach kluczach znajdzie tytuły... jeśli nie znajdzie - będzie to oznaczało, że tych filmów niema a ty jesteś schizofrenikiem.
A nie brałeś pod uwagę tego, że po prostu nikt nie kojarzy tych filmów? Może opis jest zbyt skromny i niedokładny? Pozatym jest stworzony temat POSZUKUJĘ FILMU http://www.filmweb.pl/topic/655884/%22SZUKAM+FILMU%22+++%22MAM+PROBLEM+Z+FILMEM. ..%22+%28III%29.html i tam najlepiej zapodać taki problem.
Nie zniechęcaj się! Pozdro.