he, jak sie dopisuje nowy film to najlepiej, ze zdjeciem. jak dodac wtedy zdjecie do opisu? gdy w opisie dodam link do zdjecie, jeszcze ladnie napisze ze jest to link do zdjecia to zostaje walniety do opisu filmu, a nie do zdjecia filmu, looknijcie na moje recenzje, i odrazu odejmujecie punkty za brak zdjecia....
następny
koleś zaczyna mnie już to pomału wkurzać... czytałeś ty chociaż o czym mówiono na forum wcześniej? Właśnie o dodawaniu filmów i zdjęć... nie da sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ty żyjesz wiesz w ogóle co tu sie dzieje? A kto tu powiedział, że za brak zdjecia odejmuje sie punkty??? gdzie tak jest napisane? zastanów sie nim znów z czymś takim wyskoczysz...
pozdrawiam piotrek
daj se spokoj ziomus
stary za film ze zdjeciem dostaje 12,13 pkt a bez 6,7pkt, po za tym w "jak zdobywac punkty?" pisze ze za brak zdjecia -5 pkt.
p.s. zyje w siecie ziomus
co ty powiesz?
gosciu ja dostaje po 15 punktów za filmy bez zdjęć więc nie opowiadaj pierdół a przy dodawaniu filmu pisze ze za film bez streszczenia mozna maks. 5 pkt., a przy dodawaniu osoby pisze ze 5 pkt maks. za dodanie osoby bez portret, gdzie portret wcale nie znaczy zdjęcie, tylko opis a w "jak zdobyć punkty" nic na ten temat nie ma wiec nie opowiadaj bajek...