he, jak sie dopisuje nowy film to najlepiej, ze zdjeciem. jak dodac wtedy zdjecie do opisu? gdy w opisie dodam link do zdjecie, jeszcze ladnie napisze ze jest to link do zdjecia to zostaje walniety do opisu filmu, a nie do zdjecia filmu, looknijcie na moje recenzje, i odrazu odejmujecie punkty za brak zdjecia....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
reaper

następny
koleś zaczyna mnie już to pomału wkurzać... czytałeś ty chociaż o czym mówiono na forum wcześniej? Właśnie o dodawaniu filmów i zdjęć... nie da sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie ty żyjesz wiesz w ogóle co tu sie dzieje? A kto tu powiedział, że za brak zdjecia odejmuje sie punkty??? gdzie tak jest napisane? zastanów sie nim znów z czymś takim wyskoczysz...

pozdrawiam piotrek

Ponk

daj se spokoj ziomus
stary za film ze zdjeciem dostaje 12,13 pkt a bez 6,7pkt, po za tym w "jak zdobywac punkty?" pisze ze za brak zdjecia -5 pkt.

p.s. zyje w siecie ziomus

reaper

co ty powiesz?
gosciu ja dostaje po 15 punktów za filmy bez zdjęć więc nie opowiadaj pierdół a przy dodawaniu filmu pisze ze za film bez streszczenia mozna maks. 5 pkt., a przy dodawaniu osoby pisze ze 5 pkt maks. za dodanie osoby bez portret, gdzie portret wcale nie znaczy zdjęcie, tylko opis a w "jak zdobyć punkty" nic na ten temat nie ma wiec nie opowiadaj bajek...

Ponk

dobra mam to gdzies
dobra mam to gdzies dobra mam to gdzies dobra mam to gdzies

Ponk

Heloł, właśnie odkopałem pierwszy post na fw

Mortemignis

A dalej spore grono userów dodawać filmów do bazy nie potrafi xD

dead_fw

w tym ja D: