Witam poszukuję tytułu horroru o wampirze może z lat 90-ych... akcja toczy się w 17 wieku Scenę jaką pamiętam to wampir uciekający przed ludźmi którzy odkryli jego morderstwa następnie biegnąc w jakimś budynku łamią sie pod nim deski i wpada w dziurę gdzie zamarza na ileśtam lat.. następnie akcja toczy się w czasach współczesnych gdzie podczas remontu owego domu iskry z maszyn robotników stapiają lód i wampir budzi się i zaczyna łowy
a i gdy miał gryźć ofiary machał głową na boki wtedy mu zęby zmieniały na wampirze taka scena w slow motion :)
Ciężki temat film rzadki i nie sądzę że znajdziemy tytuł
Przykład ,,chains,, słyszeliście o nim spoko film o grupie broniącej się przed bandą:) nie łatwo go znaleźć
Co do rzadkich filmów to wiem co to za ból.
Parę tygodni temu postanowiłem odszukać film który widziałem ze 5 lat temu na TVP1.
Gdy cudem go znalazłem (Wieża 1993) to okazało się, że nigdzie go nie można obejrzeć :(
Naprawdę?
https://www.youtube.com/watch?v=_UgA1wTUcZM
Miłego seansu (kosztowało mnie całe 30 sekund szukania ;)
Oryginalną wersję oczywiście znalazłem lecz problem stanowi brak napisów.
Mój angielski nie jest niestety na aż tak wysokim poziomie aby oglądać film bez napisów :(
W tym wypadku raczej masz pecha, bo napisy raczej nie istnieją, a wersji lektorskiej nie widać.
Wydaje się nawet, ze nigdy nie trafił do Polskiej dystrybucji i innej wersji niż telewizja po polsku nie znajdziesz.